|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
problem s pop up-om
Novo staro pitanje ![]() Bog ljudi Prijatelj mi ima problem s kompom. Svaki put kad se spoji na internet pojavi se prozor koji mu javlja da ima sistem errors i da treba downloadat registry cleaner. Probali smo skinit s AVG-om, Spybot -om, registry mechanicom.... ali ne ide. pa ako neko može pomoć : evil : HVALA PS može se sopjit na internet ali svakih 10 sec. se pojavi prozor. Isključiš ga i za 10 sec opet isto. Do sad sam ubra dvi različite poruke jedna upučuje na reg. cleaner dawnload druga na neku stranicu win32sistem (ili nešto slično sorry) spaja je preko dial up modema i čim se prikopča na internet iskoči pop up. Zadnje izmijenjeno od: Runedwarf. 22.02.2007. u 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
pokupio je nekog zloba.... isključi system restore, restartaj komp u safe mode i logaj se kao administrator i onda pokreni spyboot i avg (koji si naravno prije toga updejtao).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
probat ću to. Fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Mallosi
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
našo sam zanimljiv programčić sličan hijack thisu zvan bazooka progooglaj, zna riješit takvo neš. inače sve takve probleme meni je riješio proces explorer. probaj pa javi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|