Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.02.2007., 08:04   #1
MIRZA Đ
Pesimistični optimist

MIRZA Đ's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
POTEŠKOĆE SA MRTVIM PIKSELIMA

Kupio sam prije par dana u vemilu lg l1952tq 19" monitor i jučer sam primjetio plavu točkicu u donjem ljevom kutu ekrana koju sad nemogu prestat gledati!
Zanimljiva stvar je kad prijeđem sa strelicom od miša ona nestane dok ju strelica pokriva. Sumljam na mrtvi piksel ali se još nadam da nije pa u tu svrhu pišem ovaj post. Molim vas ljudi za pomoć i ako je imao neko slična iskustava da mi pomogne kako sa reklamacijom itd...

Hvala unaprijed!!!!
MIRZA Đ je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2007., 10:24   #2
Dr. Beast
Premium

Datum registracije: May 2006
Probaj prstom lagano kvrcnuti na tu točkicu? Ja mislim da LG ima jamstvo da se u prvih 14 dana neće pojaviti niti jedan bad pixel, ali naši prodavači kroje svoja jamstva pa ti je najbolje da kontaktiraš Ve-mil i pitaš ih da li možeš zamijeniti monitor, uostalom zašto ga nisi isprobao prije kupnje, monitor uvijek isprobaj prije nego platiš za njega.
Dr. Beast je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.02.2007., 10:40   #3
Meddle
Premium
Moj komp

Meddle's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Ja sam na svom monitoru imao kad sam ga kupio tri svjetla piksela a ne mrtva (btw ni tvoj nije mrtav jer su mrtvi crni) Problem sam rjesio tako da sam dok je monitor bio upaljen lagano stisnuo prstom taj dio sa zeznutim pikselima i od onda mi godinu dana sve super radi bez i jedne greske.
Staro 23.02.2007., 11:25   #4
MIRZA Đ
Pesimistični optimist

MIRZA Đ's Avatar

Citiraj:
Autor The Doctor Pregled postova
Ja sam na svom monitoru imao kad sam ga kupio tri svjetla piksela a ne mrtva (btw ni tvoj nije mrtav jer su mrtvi crni) Problem sam rjesio tako da sam dok je monitor bio upaljen lagano stisnuo prstom taj dio sa zeznutim pikselima i od onda mi godinu dana sve super radi bez i jedne greske.
Pokušao sam lagano stiskati ali bez nekog efekta. Mislim točkica nije velika al sad kad znam da je tamo iritira ko vrag! Neznam jesam li napomenuo da kad strelicu od miša stavim iznad da prekrije u potpunosti tu točkicu.

Eventualno bio moglo bit da sam držao pored ekrana zvučnike al nisu ni veliki niti moćni (obični pc zvučnici) ali nije bilo efekta kada sam ih maknuo!
Staro 23.02.2007., 11:33   #5
Dr. Beast
Premium

Datum registracije: May 2006
Zvučnici nemaju veze s tim. Pretpostavljam da ti je strelica od miša bijele boje pa ne vidiš.
Dr. Beast je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2007., 11:40   #6
Vido
[SW]'V^idO
Moj komp

Vido's Avatar

Datum registracije: Dec 2006

Member of [SW]' CoD2 clan. Join us!

Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/
Vido je offline   Reply With Quote
Staro 25.02.2007., 15:04   #7
MIRZA Đ
Pesimistični optimist

MIRZA Đ's Avatar

ETO

Istjerao am pravdu u vemilu! Dobivam zamjenski! Tamo sam se naspominjao mamice i prijetio tržišnim inspektorima i nakon muke povuci potegni popustili su jer nikako mi nije jasno kako se mogu ograđivat od odgovornosti kvalitete proizvoda kojeg prodaju u punoj cijeni!
Nešto sam načuo da postoji nekakavo osiguranje ili bolje rečeno garancija za ekran uz neku nadoplatu u slučaju mrtvih piksela pa ako neko zna nešto o tome neka se javi!: goood :: goood :: goood :: goood :: goood :: goood :: goood :

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno