|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
6600GT ili...
Imam 6600GT i imam jedan problem.Imam drivere 93.71 i kada instaliram drivere i ocu igrat cod2 na directx9 on nece da pokrene igru.I kada instaliram drivere i prestanem radit na kompu i ugasim ga i drugi dan ga upalim on mi dođe do onoga di pise u windowsima dobro dosli i restartira se.Moram ga pokrenit peko safe moda drukcije nemogu.I onda instaliram drivere i sve radi ok samo cod2 nemogu igrat na directx9.Neznam zasto.Sta da radim sa ovim sto mi se komp restartira i izgubi grafu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Probaj promijenit drivere...To uglavnom pali, stavi neke malo starije.Tu za 6600GT preporučaju X-Treme drivere, ja ih još nisam probo pa nemrem reć kak radi s njima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
pa cuj da bi bio siguran da graficka ne radi, najbolje ti je sve formatirat pa onda na cisto snimit ponovo windowse pa na njih drivere i onda probat pa vidjet kaj ce rec. Ak ti druge igrice normalno rade bez artefakata, onda je graficka najvjerojatnije full ispravna i problem je neka softverska glupost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Da se ne bi za***avo oko reinstalacije windowsa (backup i slicne gluposti) prvo odnesi kod nekog frenda tu graficku pa testiraj. Ako kod njega bude radila kako treba onda probaj sa nekim drugim driverima kao sto su npr. XG 85.96, ako ni to ne bude radilo onda reinstaliraj Win. Ukoliko kartica ne bude radila ni kod frenda kako treba znas sta ti je raditi (ako je pod garancijom trazi zamjenu, ako nije sjedi i jauci iz sveg glasa ili kupi novu karticu). ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Radi meni graficka bez problema i nema mi artefakata kada igram igre.Ali kada ugasim komp onda mi nekada nece da se upali nego moram preko safe moda.Prije nego mi se to desilo imo sam instaliran games optimizer pro i on mi je pobriso neke file-ove od grafe.Pa mislim da mi je od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
A onda najbolje reinstal win-a i gotovo ili neki rool back, ali to nije bas najbolja solucija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|