|
![]() |
#301 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kod mene u kvartu su propreme počele još jučer ujutro, nadam se samo da neće biti "derbi" kao prošli put i da suci neće dopustiti onakvu opstrukciju igre. Ako podjele odmah na početku koji karton neće se više raditi prekršaj čim neko primi loptu...pa tako cijelu tekmu ![]()
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Meni je super gledat kad se igra dobar nogomet, s puno akcija i golova... Suci trebaju pokazat svoj autoritet i gotovo, nema popuštanja i onda se misli na igru, a ne na gluposti, kako je to inaće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Super Moderators
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#304 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da nema Da Silve, ne bi nit golova bilo. Vugrinec je fulal šansu života... Rukavina - nevidljiv. Šifa sjajan u obrani ![]() Tekma je bila čak i gledljiva, nije bilo previše faulova, čini mi se kao da se sudac dobro postavio od početka ![]()
![]() |
#306 |
Super Moderators
|
![]() |
#307 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
yebem se sto sam imao pravo 2:1.. ![]() ![]() ![]() nisam gledao tekmu bio sam zauzet do sad,mlada i nevina ![]() Vidim da nema bas neki komentara pa me zanima barem tko je dao golove.. i kak je završilo prvo poluvrijeme |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Super Moderators
|
![]() |
#309 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Prvo poluvrijeme, 2:0 za Dinamo (Da Silva 20`, 39`) Bartolović dao gol pred kraj, oko 85minute brijem @Jelc Je, šifa je danas fenomenalno zatvorio Rukavinu, ovaj nije ama baš ništa pokazao. Jedno 90% ubačenih lopti je on izbio van ![]() EDIT: ***ate, teofil je sve pogodio. Bravo care ![]() ![]() P.S. Pretpostavljam u kladu nisi skočio ? ![]()
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
A kaj sam ja reko. Šifo je veliko pojačanje. Po meni odlična igra Dinama, puno tempa i pritiska na protivničke igrače. Ne čudi me da se padne u snazi pred kraj, treba pola sata prije kraja mijenjati. Jertec i Pokrivač moraju ući pred kraj. A Vulić? Dokazao je da mu je karakter jednak onom spolnom organu ispod nosine!
![]() |
#311 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
@vuco-NE nisam stigao u kladionicu i uvijek pogodim kad se ne kladim pa se zato i rijetko kladim ![]() Ali ne mogu se zaliti u plusu sam sto se kladionice tiče...I kajem se sto danas nisam stavio bar 200kn na rezultat,bilo bi veselo.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Super Moderators
|
Nije HNL ali nam je blizu :-)
"NA SLUŽBENOM webu krovne europske nogometne organizacije (UEFA) od 1. ožujka 2007. godine zainteresirani mogu poslati zahtjeve za kupnju ulaznica za EP 2008. godine koje se igra u Austriji i Švicarskoj." http://www.index.hr/sport/clanak/redir/340703.aspx "Tijekom natječaja svaka osoba ima pravo u jednom danu rezervirati najviše četiri ulaznice, a obzirom da je nemoguće udovoljiti svim zahtjevima, dobitnici će se odlučiti lutrijskim ždri***om. Prema informacijama sa službenog weba UEFA-e u prodaju će biti pušteno preko milijun ulaznica, a cijene će biti objavljene uoči samog početka prodaje. Organizatori, međutim, ističu kako će cijene ulaznica biti prilagođene standardu prosječnog navijača iz zemalja Europske unije. Čak 75 posto ulaznica od ukupnog broja koji ide u prodaju, moći će kupiti navijači, obzirom da su sponzorima osigurane tzv. ulaznice iz hospitality programa. A od tih 75 posto, čak 20 posto pripast će nacionalnim savezima, što bi drugim riječima značilo da će hrvatski navijači, naravno, ukoliko se Bilićeva momčad plasira na EP, dobiti između šest i deset tisuća sjedećih mjesta, ovisno o kapacitetu stadiona. Zahtjevi na UEFA-inom webu zaprimaju se do 31. ožujka, a prisjetimo li se strke uoči SP-a u Njemačkoj, navijačima željnim posjeta EP-u savjetujemo da ne čekaju HNS-ov ždri***, već da se prvotno prijave na UEFA-in natječaj."
![]() |
#314 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
A kaj se tu ima reći? Sve je jasno, Dinamo je klasu jači, a čini mi se da je to jasno i Hajduku.
![]() |
#315 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Visok, zgodan do bola
Datum registracije: Nov 2005
|
Joj ljudi, sutra će bit pre***eno.... već se zagrijavam lagano ![]()
![]() |
#317 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Prošli vikend je bilo pre dobro,st...oni dole su pokazali kolko su jadni,ni staklo nemogu pogoditi,a kamoli razbiti.Murja je malo pretjerala,ovaj put doslovno pretres svega... Mislio sam da ova tema više ne postoji,al očito sam se prevario... Hehe i načuo sam da će tovari imati ljepu koreo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Forza Fiume |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.youtube.com/watch?v=66UGA***xkE ![]() http://www.youtube.com/watch?v=66UGA***xkE |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Krivo si stavio linkove....daj prave da vidim...Treba ovo danas pokazat,pre***eno ![]() ![]() +Način života,svaka čast |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Super Moderators
|
3:0 ![]()
![]() |
#323 |
Visok, zgodan do bola
Datum registracije: Nov 2005
|
Tekma ![]() Navijanje ![]() Izgubio sam glas ![]()
![]() |
#324 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#326 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#328 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Rapaic i N. Kovac u Hajduku !!!
Veceras svi elektronski mediji objavili da Rapaja i N. Kovac dolaze u Hajduk...Iako nisu bas u zlatnim godimama, uz najavljenog Tudora to ce vec liciti na momcad, a ne onu jad i tugu od prosle sezone....I vrime je vise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajde Miki, ali kad je Tudor odigrao zadnju, ne sjecam se....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|