|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Firmware za przilicu
Da li je moguce negdje nabaviti novi firmware za DVD przilicu na Asus A6Kt laptopu? Naime, ne zeli prziti Traxdata DVDe na vise od 2x... Na Asusovoj stranici u download sekciji nema nikakvih firmwareova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledaj točno o kojoj se pržilici radi (odi u Device Manager) jer sam par puta naletio na različite prže u istim laptopima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
da nisi mozda kupio nove traxdata 16x dvd-e? ja sam imao isti problem, na acerovom laptopu, skinuo firmware ali zadnji je od sredine 2005. te nove 16x (kupljeno u vemilu) mi je pisalo da mozd przit na 2.4x, dok sam startao, nije uopce htjelo przit. otisao sam u ducan, kupio traxdatu neki stariji dvd i jedan kvarkov, i normalno mi je przilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Laptop ima Matshita UJ-841S przilicu... Nasao sam neki firmware... Jedino sto u zagradi pise "for Sony OEM drives"... Pa je mozda malo rizicno stavljati to na Asusov laptop... Citiraj:
Isti problem sam imao s Traxdatom i na NECovoj przilici koju imam u desktop kompu... i rijesio sam ga s novim firmwareom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko vidim, ne postoji novija verzija od 1.11. Koju ti imaš?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|