|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Problem sa ventrilom
Dakle, iz nekog nepoznatog razloga (nist nisam iskljucivao..) vent odbija primati ikakve zvukove sa mic-a dok sam u nekom chanell-u medjutim onaj njegov test radi i tamo se cujem. Sound recorder radi, sve je fino spojeno, reinstalirao sam vent, stavio betu - nista. Sto bi to moglo biti?: bonker : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
provjeri si tam u control panelu da ti nije Microfon Mute il da mu nije glasnoca na najtise. Il ak imas 2 zvucne, moras si u Ventrilu nastimat svugdje zvucnu na koju je mikrofon spojen |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
To mi je sve ok, jer se cujem kada stisnem Test. Evo, valjda sada radi, bio mi je ukljucen neznam ni sam kako mute mic/binds i uopce mi se nije pokazivao zeleni zvucnik kad sam govorio/nit me itko cuo. Sad bi trebalo biti ok, ali mi nije jasno kako to da ni ingame od day of defeata nije radio, a inace radi ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
probaj da morti ni ovo .. odi na "sounds and audio devices" pa "voice" http://img253.imageshack.us/img253/5663/asdfky4.jpg kliknes na ovaj crveno zaokruzeni volume ... i kvačica ti mora biti ispod microphone a ne ispod line in ... ja kad god koristim InterWide windvr za gledanje /snimanje onda mi ta kvačica prejde na line in .. naravno nakon kaj ugasim program se ne vrne natrag nego tam ostane i mic mi u TS-u nedela ( kad koristim DScaler mi je sve fajn ) .. .. eto .. probaj to ... ak nije to onda pak nemam pojma kaj bi bilo ..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|