|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
YouTube problem!
Nemam zvuka sa youtubea! Da ne bi bilo majstora, pogledao sam slider na youtube-u i na volume control! U čemu bi mogao biti problem?
![]() |
#2 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Probaj instalirati najnoviji flash player ... to je meni rijesilo isti problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
i da preporuka skini te si standalone flash a ne onaj direktno sa sajta . ja imao gro problema ![]() ![]()
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Otvori Registry Editor (Start > Run > regedit > OK), odi u HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 i vidi da li imaš ključ wavemapper. Ako ga nemaš, napravi novi string value, kao ime stavi wavemapper, a kao vrijednost msacm32.drv i to bi trebalo bit to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
I to funkcionira, ali zvuka nema! Jel može bit nešto s matičnom? Al sumnjam Winamp svira, internet radio svira, pa onda neš treba samo za youtube naštimat! Al što?
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hm, ako nakon ovoga ne radi, ne znam onda... Jesi li probao u drugim browserima? Koji uopće koristiš?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ako koristiš operu odi ovako: alati>brze postavke>omogući zvuk na stranicama. to uključiš i to je to. Pa javi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Sorry kaj se nisam javljao, postao sam ujak tak da... Riječi su suvišne! ![]() Hmm, sad sam probao sa Mozillom i velimi da mi je možda JavaScript isključen ili da nemam novi flash? Flash sam skinuo i ništa. Stoga ostaje uključenje JS. Di uključiti?
![]() |
#15 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|