|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
može brza pomoć jer sam nestrpljiv, oću sutra po to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
520 može upravljati s do 12 uređaja, a 525 15. 525 ima više tipki od 520. Niti jedan nema stalak i punjač baterije dok ga 785, 885 i 895 imaju, ali oni su pre skupi i ja ih nebi niti gledal. Mislim, nema ti baš neke ono ogromne razlike među njima, super bu ti kojeg god da kupiš, a za ovoga philipsovog neznam baš , ali harmony-a je puno lakše programirati neg ovog.
![]() |
#4 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Dobiš baterije i traju jako dugo, čitam na review-ima da svima traje do 4 mjeseca korištenja. I dok ti piše low batery promjeni čim prije jer bu ti inače ušel u "safe mod" pa buš trebal to nekak složiti natrag.: goood :
![]() |
#10 |
Premium
|
U Intelkomu bi trebalo biti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Je, oni inače imaju te sve daljinske pa budu dobili opet. U ve-milu si probal? Rekel si da nema, a na stranici piše da ima pa sad neznam. Ili pogledaj u nekom večem dućanu tipa Merkur i to, tam sam isto videl da ima.
![]() |
#14 |
Premium
|
Je u Merkuru, to je onaj zeleni dućan, nije? Bil je tu kod nas sad neznam dal ga više ima, al pogledaj u takvim ili onim manjim dućanima kaj su v haustorima često ili tak nekaj, trebalo bi biti, ali ipak mislim da budu ga u Intelkomu dobili.
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
mojti je savjet da ga ne kupuje...jako lose je napravljen i cini mi se da je i igracka sa trznice kvalitetnija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
igračka sa tržnice sigurno nije kvalitetnija, ovo je tvoje mišljenje, čuo sam mnogo tuđih mišljenja pozitivnih,, a sad, isprobat ću ga ako budem imao priliku, ali zbilja sam se zapalio za njega. ako je istina sve što kažeš, ponudi bolje rješenje za taj novac, i da je lijep ko ovaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
nije u tome stvar, ja trebam daljinski za televizor, dvb receiver spojen na njega, dvd, i da ih sve 3 upali istovremeno, i mora biti ljep,zasad jedino lođitek harmoni 525 ispunjava sve moje uvjete |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|