|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
gotov je i moj mod . . .:)
Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 30.01.2007. u 11:15. Razlog: Stavljao slikice u thumbove |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
kuciste super izgleda....svaka cast ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
zasad dobro zgleda,svidja mi se.Jos kad se skroz dovede u red bit ce to dobro bez brige ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Svaka čast super kučište nema sta!!super si se snaso za kablove sredio to je lijepo za vidjet jako svaka pohvala i sviđa mi se sto si ustaklio jos nisam vidio takvo kuciste stvarno si se super toga sjetio!!! Jos da stavis mozda koju neonku ili neki dodatak iako je i ovako predobro!! Mozda da jos napajanje ustaklis i kuciste bi ti bilo mjesto u muzeju umjetnosti hehe Samo nastavi tim putem : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
@ Damarko Stavio sam ti slikice u thumbove i molio bih te ubuduće da i ti to napraviš. Dopušteno je 50kb, a tebi je već prva bila preko 100kb. Pravilo je pravilo, jer ima još uvijek ljudi na modemskoj vezi i moramo paziti na njih ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
oki . . sorry |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Koji betlehem covjece ![]() ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Još malo doradi i bit če super.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
prcknedl
|
Zgodno. Bas mi je fora ovo sa sjajnim limom pa gore plexi. Daj mi reci, kak si rijesio one neravnine na prednjoj strani sasije kucista (zakovice i to)? stavio si neki razmak-podloske? I kaj nisu ovi "sleevovi" malo ostri na krajevima? To nije dobro za kabele... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Nov 2006
|
ma super posao |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
zgodno. ono, gledam prvu sliku i gledam kak taj zeleni vent stoji u zraku a ono slijedeca slika otkriva plexi... i ovo sto su rekli, samo da prefarbas ovaj sivo-metalni dio kucista u neku boju i sve 5. ja bi npr. neki uv sprej kupio i jednu uv lampu i odma bi lijepo svjetlilo ![]()
![]() |
#14 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma sve je to ok, međutim prekrasno si riješio napajanje. Ne daj ti bože da se ova metalna ovojnica, ala "tuš" takne nekog kontakta, pa napravi kratki spoj. Biće belaja. Skidaj to, or els...
![]() |
#15 |
Guest
|
Ima Rivi pravo,stari!Nije mi ni palo na pamet,ali skini to i stavi npr.neku plastičnu cijev(recimo onu rebrastu,njih ima u svim bojama),a koliko znam služe za provođenje i kasniju lakšu ev.zamjenu elektroinstalacija tj. žica,kablova...kroz betonske materijale,i zato i jesu ofarbane jarkim bojama da ne oštetiš instalaju kod npr.štemanja betona,lakše ih uočiš...a ima ih u raznim "colovima"...ma,eto još tako nešto,sigurnosti radi,i sve 5. |
![]() |
![]() |
#16 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
super mod. dapače, izvrsna ideja. ja bi eventualno prelakirao metalne ostatke starog kućišta jerbo mi pocinčani lim baš i nije neš. krom u spreju bi bio izvrstan. još jednom, jako dobro.
![]() |
#17 |
Premium
|
ne brinite ljudi oko lima. . treba is na plastificiranje u crno . . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
dobar ti je mod jednostavno i efektno izrađen,, malo dorade eventualno ,, koliko vidim rukom si pilo plexi za komponente (CNC mozda da razmisls ili brenerom po rubu prođeš da izgladis da nemas onog bjelog grbavog toliko) inace : goood :: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
bas sam mislio to malo s let lampom samo moram probat na necem drugom kak ide da ga ne zeznem . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() i da . . daj reputaciju od 5ice se ne zivi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Heh jako dobar mod, nema što... Rep up sljedi... Btw di si kupio plexi? I ja ću vjerojatno nešto sli napravit ovog ljeta kad budem imao malo slobodno vremena...
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() jos to nije gotovo . .napajanje moram u plexi obuc, napravit drzac za hdd sa silencerom posto mi sad nutra radi 2.5" hdd koji visi na gumicama ![]() tako da cu lagano updateat temu kako sta napravim ![]() tuna, ti slobodno dodi, ja sam ti kod tzapadnog kolodvora ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |