|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Problem IE,connected ali svejedno ne surfam:(
(Notebook ACER Aspire 5101 NWLMi, AMD Turion MK3 2.0Ghz, 15.4 WXGA CrystalBrite, 60GB HDD, 512MB, DVD+/- RW) Instalirao sam WinXP,SP2,drivere koje sam dobio sa njim. Sve je lijepo proradilo i onda naravno nije gotovo dok windoze ne kazu da je gotovo. Spojim se na internet(modemom na carnet), prode mi verifikacija pasworda, connected na 50k. Kada upisem bilo koju stranicu ne zeli mi je otvoriti?! Help! Pozdrav! p.s. postavke svega sto mi je palo na pamet u internet sett. su mi jednake kao na drugom kompu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Firewall?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nisam nista posebno dirao ili instalirao sto se tice firewalla, ako si na to mislio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Dobra ideja, probat cu (sada sam na poslu). Na jednom jako starom topicu sa istim problemom (bez zakljucka ![]() Neki drugi prijedlog? Unaprijed zahvalan ![]() Zadnje izmijenjeno od: dove. 22.02.2007. u 09:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Nasao sam rjesenje, reinstalacija windowsa : bonker : i to sa novim WinXP s integriranim SP2 i RyanVM zakrpom koje sam napravio po uputstvima sa forumskih stranica (hvala @domy_os: goood : ) p.s.(ionako sm potrosio dvaput vise vremena i zivaca na pokusaje popravka): hitthewa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|