|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Hehe.. normalno svakako nije ! Vjerojatno je zapekao i malo je vjerojatno da mu pomoći više možeš. Izvadi grafu te rastavi ventilator, malo ga počisti te vrati grafu i vidi hoće li vrtit. Ako neće morat ćeš ga zamjeniti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ma na tu grafu staviš komad lima - dosta je ![]() Ako imaš koju neispravnu matičnu pa pasivac s nje ili nešto ovako :http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.909.080 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja na svoju MX420 sam stavio pasivnjak sa S3. Ili ako imaš neki cpu hladnjak koji ti stoji bačen. Razreži ga na dimenzije hladnjaka izbuši rupice sa bušilicom i stegni sa plastičnim stegicama. Ili isto tako napraviš ako hladnjak koji kolega stublina predlaže nije sa odgovarajućim položajem rupica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
u jednoj staroj kanti imam leadtekovu mx400, mislim da je ultra, ja sam uzeo ventilator 60-ku, i sa šarafima za drvo-to su oni zlatni citroeni, prišarafio. i to bez ikakvih bušenja, samo sam napravio tako da dva šarafa zagrizu između aluminijskih pera hladnjaka. ako nemaš kamo na matičnoj ukopčati vent, odrežeš konektor i spojiš na jedan od naponskih kablova, ili mu zabrikaš konektor za koji imaš rupu. Istina, ovaj ventilator je preogroman za ovu malu karticu, ali sve radi savršeno, a kartica ne da se ne grije, nego je hladna! poslikat ću ti taj uradak da vidiš kako to izgleda jednom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|