|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
konfiguracija 6000 kn
molio bi vas da mi preporucite konfiguraciju do 6ooo kn sa monitorom. Zahtjevi: maticna am2, sa najmanje 4 pci utora bez integrirane graficke, procesor amd athlon 3600+ box, 1gb rama, hard min 200 gb, grafička koja bi bez problema mogla pokretati sve i u buducnosti, a da nije pre skupa. ja sam gledao x1650xt i x1900gt, trebala bi biti s vivo tehnologijom, ili cak da ima integrirani tv tuner, neko solidno kuciste i napajanje, te monitor. Znam da bi bilo tesko uklopiti neki 19" koji je i kvalitetan ali ja cu bit zadovoljan i sa 17" naravno lcd monitorom. Ja sam gledao cijene i sam si sastavljao, ali posto se previse i nerazuijem molio bi nekoga tko nije kao ja da mi pomogne. Po onome sto sam ja vidio do 6000 kn se moze sve ukomponirat uz pravilan odnos kvalitete i cijene. ako netko ima volju i želju mi o učiniti, bit ču mu zahvalan. Bilo bi pozeljno da su komponente sve u jednoj trgovini, ali npr graficka moze i negdje dalje tako da mi mogu sastaviti na tom jednom mjestu. unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zar ploča baš mora imati 4 PCI slota? Takve ploče je danas jaaaaako teško naći.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.303.231 Evo jedne, brijem jedina takva iz Linksa, cijena ok. EDIT: Evo kaj je nabava.net uspijela naći http://www.nabava.net/katalog/trazil...ra%9Ei&od=&do= EDIT2: Za grafu(prema tvojim kriterijima) ti preporučujem ovo http://www.nabava.net/katalog/trazil...gt+aiw&x=0&y=0 Samo je isto pitanje da li je imaju uopće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo ovako nešto: ![]() + grafa X1900GT AIW oko 1500kn + kučište po tvom izboru do 300kn = oko 6300kn, stavio sam ti optikanera jednog nisam znao da li ti treba, ako ne onda ti to ispadne ravno oko 6000-6100kn! Iako bi mogo proći dosta jeftinije da kupuješ po različitim dućanima, ali pošto je jedan od tvojih kriterija sve iz jednog dućana... onda ništa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spaljeni
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Uhm... Košarica ti je prazna ![]() A kaj se tiče VIA chipseta, moj moto: "Nikad ne reci nikad" ![]() To je jedina s.AM2 matična koja ima 4xPCI(iz Linksa), a to je njegov kriterij, jedino ak nisam profulo neku ![]() EDIT: Još ti fali tuner, a to i nije neki problem zgurat u tu cijenu, ali mi se činilo nekak ljepše uzeti X1900GT AIW, a i jača je od 7600GT, za ne? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Adrenaline junkie
|
I ova (GA M61P-S3) ploca ima 4 PCI utora. Jedina "mana" je sto ima inegrisanu graficku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|