|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
HDD regenerator
Je li netko probao ovaj program? Kaže da popravlja bad sectore koji su loše magnetizirani. Eto meni je disk na laptopu počeo prijavljivati bad sectore pa ne bi želio trošiti vrijeme bezveze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ako ikoji program to moze onda je to regenerator tako da probaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Neće radit ni na XP-u nego samo u DOS-u jer disk ne smije biti u upotrebi za vrijeme skeniranja.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ma razumijem to da se mora podignut sken sa diskete ili cd-a ali da li te diskete ili cd moram napravit u dos-u jer program se normalno instalirao pod vistom. Želio sam napraviti taj boot cd i skenirat disk na drugome kompjuteru ali uopće nije želio ni pokrenuti pravljenje cd-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ma skinuo sam zadnju sa njihovog site ali me nešto zeza komp, moram instalirat xp pa ću pokušat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
moguče da radi viste ne radi kako treba..jer meni na xp je radilo bez beda...prvo instaliraš..onda ti govori umetni disketu od 1-4....i onda kad u njih stavi sve informacije...ideš u dos i pokreneš s prve diskete! Ajd javi onda! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Skini Hiren's Boot CD (68Mb). Imaš ga na njemu, a samo ime cd-a ti govori da je bootabilni pa nemaš potrebe za DOS-om i sl. Samo moraš u BIOS-u staviti da ti je primarni boot uređaj cd i to je cijela mudrost. Link na kojem je spisak programa na cd-u: http://www.hiren.info/pages/bootcd
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|