Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.02.2007., 00:41   #1
Pajser
Universal TooL

Pajser's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
WoW VS. GW

Budući da ne znam bi li stavio ovu temu pod WoW ili pod GW otvaram novu.
Dakle, koja je od te dvije igre bolja? Koje su razlike? Što GW ima, a što WoW
nema i obrnuto? Pišite svoje mišljenje može i objektivno i subjektivno, ma sve živo.
Mislim da će ova tema zanimati mnoge(uključujući i mene) koji žele investirati u tu i takovu vrstu zabave

Pa da ne bude kasnije nisam znao.: evil :

Inače,
kod mene za sada vodi GW 1:0 zbog toga što se ne plaća 2-mjesečni danak Blizzardu.
Pajser je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2007., 00:45   #2
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
GW ti je više casual igra koju možeš igrati tu i tamo + zgodna je ti je plaćanje pretplate tlaka u financijskom smislu.

WoW traži mnogo mnogo veću predanost, ali je istovremeno i kvalitetnija igra s osjetno većom bazom igrača. Ako ne planiraš igrati WoW kao dosta intenzivan hobi, bolje ga ni nemoj isprobavati.
Beren je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.02.2007., 00:53   #3
Pajser
Universal TooL

Pajser's Avatar

Citiraj:
Autor Beren Pregled postova
GW ti je više casual igra koju možeš igrati tu i tamo
GW vs. WoW 2:0

Negdje sam pročitao da za GW nije toliko bitan broj sati igranja da bi nešto postigao, nego više taktika. Ima li tu šta istine?
Staro 16.02.2007., 10:16   #4
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
WoW, kao i svaka Blizzardova igra ima filozofiju "time spent > skill". Nekima je to okej, nekima nije. Ti znaš u kojoj od ove dvije grupe si ti. Guild Wars možeš igrati lagano, svojim tempom, a možeš i grindati mjesecima - izbor je prepušten tebi. Ako želiš/voliš/moraš imati rare iteme, armore i skinove, onda ćeš grindati i raditi za njih. No, s druge strane, sasvim jednako učinkovit ćeš biti i s najobičnijim armorom i opremom od craftera i collectora. Blizzardove igre ovakav balans nemaju.

Kaj se grafike tiče, tu se bespotrebno lome koplja. GW grafika pwna WoW jednako kao što Legija pwna Falangu. EOD

Ako briješ na role playing, u GW će ti to ići maaaaaalo teže nego u WoWu. PvE dio GWa je dobar, ali sam koncept GWa te tjera da se NE vežeš za samo jednu profesiju i jednog jedinog lika, već te gotovo potiče da imaš nekoliko likova. RP dio u GWu je zapostavljen, ali je zato PvP dio odličan.

Biraj si kaj ti paše. Kod mene je u korist GW presudila daleko bolja grafika, izostanak Blizzardove filozofije grindanja. Upravo zbog te filozofije mi nije niti na pamet palo plaćati im mjesečnu pretplatu. Hvala lijepo, ali d2 grind na battle.netu me je iritirao, a bio je besplatan.
Cataphract je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2007., 13:34   #5
Pajser
Universal TooL

Pajser's Avatar

Citiraj:
Autor Cataphract Pregled postova

Ako briješ na role playing, u GW će ti to ići maaaaaalo teže nego u WoWu...
... RP dio u GWu je zapostavljen...
Na što si točno mislio pod tim? Može neki primjer?: stoopid
Staro 16.02.2007., 21:06   #6
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
ovako kao netko tko je igrao obje igre da progovorim

WOW svidjalo mi se to sto kada si god isao ubijati cudovista onda naletis na okolnu ekipu mislim to moze biti ok al i lose jer te kasnije mogu ubiti bez beda jer im se da nadalje svidjao mi se sistem prodaje i kupovine "rabljenih" itema jer auction house je jako dobro napravljena.

nije mi se svidjalo puno vise stvari nego sto mi se svidjalo. grafika je meni prelosa i jedan od najvecih odbijatelja u igri. nadalje ako oces to igrati moras provesti GRO vremena. sto se tice lvlanja POPIZDIO SAM od hodanja odi donesi orahe hodas jedno 10 minuta pa onda te orahe odnesi u pm opet 10 min pa odes sa zdjelicom tamo..... uglavnom valjda kuzis poantu hodas abnormalno puno. ja sam imao srecu tako da se za lovu nisam brinuo jer sam imao i jos imam jedno 10 frendova koji to aktivno igraju i svi imaju para ko blata tako da sam ja bio zbrinut sa te strane a opet mi je bilo dosadno lvlati onda valjda imas neku predodzbu o tomee.

sto se tice GW-a grafika mi je fenomenalna i igra mi se jako svidjela razlog iz kojeg ju neigram je taj koji je isti u svim mmorpgovima pomozi si sam ili ces popizditi da ti netko pomogne u gwu sam to osjetio jer sam u wowu imao ekipu iza sebe
u gw kada lvlas imas instance ili ti uzmes grupicu ljudi i ides u svijet koji je samo za tebe i tvoju ekipu nema okolnih igraca.

kada bi morao birati uzeo bi gw jer mi je ozbiljnija igra od wowa. i da GW je napravio jedan dio blizzarda tek toliko

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2007., 21:50   #7
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Codiac, do kojeg si ti levela točno došao u WoW-u?
Staro 16.02.2007., 22:29   #8
Pajser
Universal TooL

Pajser's Avatar

Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova
...razlog iz kojeg ju neigram je taj koji je isti u svim mmorpgovima pomozi si sam ili ces popizditi da ti netko pomogne u gwu sam to osjetio jer sam u wowu imao ekipu iza sebe
Da to je i kod mene slučaj. Svi su kupili WoW i sad im se ne da prelaziti na nešto drugo.

Inače, jel točno da u GW nema jahanja konja i letenja kao u WoW i da nema skakanja(nije mi to toliko presudno, ali je OK)?
Staro 16.02.2007., 22:36   #9
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Nema jahanja na zivotinjama i slicno, imas map travel.
Moj glas za GW. Ne tjera te da konstantno trosis slobodno vrijeme na pumpanje levela i slicno.
Staro 17.02.2007., 00:47   #10
Pajser
Universal TooL

Pajser's Avatar

Pa ovdje ste izgleda svi za GW, except Beren. Čini se da je stvarno onda GW bolji, unatoč tome što je financijski isplativiji.

Al imam ja još pitanja, npr:

1.Postoji li u GW nešto kao u WoW-u tipa alijansa vs. horda, pa onda ako si alijansa sretneš nekog tko je horda i napadneš ga bez pitanja: boxers :

2.Dali u GW postoje skillovi za pravljenje unikatnih vlastitih predmeta kao u WoW? Ima li u GW općenito nekih dodatnih aktivnosti tipa pecanje, kopanje ruda i sl., ili se sve svodi samo na idi tamo i ubij toga toliko i dobit ćeš expiriencea toliko itd.

3.Ima li u GW plivanja i ronjenja?.......
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.02.2007., 01:30   #11
Helix
Premium
Moj komp

Helix's Avatar

1. ne postoji...ali postoje guildovi i ladder za guildove gdje se natjecete protiv ostalih, u "tekmama" i pobjedama skupljate bodove i pomicete se na ladderu.... znaci ako zelis gw moze imati odredjeni "natjecateljski duh" ako se koncentriras na to.....
2. nema radjenja itema ali ima modificiranja runama, insigniama, hiltovima, svim i svacim.....
nema pecanja, ruda i nikakvih tzv. zanimanja... vrlo brzo dodješ do zadnjeg tj do 20.lvl-a i kad zavrsis igru, tad ti zapravo zapocinje pvp dio....bilo u random areni, bilo u team areni, blo u guild borbama...
3. nema.... stovise kretanje je u usporedbi sa wow-om dosta ograniceno....to je mene dosta smetalo.......
Helix je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2007., 01:40   #12
Pajser
Universal TooL

Pajser's Avatar

Hmmm... nakon ovoga ću morati još jednom razmisliti prije kupnje.

Evo još jednog pitanje:

Ako npr. ja imam samo Prophecies, dali je moguće sresti na mapi od Propheciesa nekog tko ima Prophecies i Nightfall i ima lika npr. Paragon/Warrior?
Staro 17.02.2007., 01:49   #13
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Citiraj:
Autor SniperWolf Pregled postova
Nema jahanja na zivotinjama i slicno, imas map travel.
Moj glas za GW. Ne tjera te da konstantno trosis slobodno vrijeme na pumpanje levela i slicno.
Pumpanje levela je za noobare (figurativno rečeno) ako govoriš o WoW-u, to je samo prva faza igre. Prava igra počinje tek kad dođeš do max levela. Mislim, i levelanje je zabavno, ali to je samo jedan segment igre.
Staro 17.02.2007., 01:51   #14
trpi
Guest

da, moguće je, i imaš pm
  Reply With Quote
Staro 17.02.2007., 01:52   #15
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Citiraj:
Autor Pajser Pregled postova
Pa ovdje ste izgleda svi za GW, except Beren. Čini se da je stvarno onda GW bolji, unatoč tome što je financijski isplativiji.

Al imam ja još pitanja, npr:

1.Postoji li u GW nešto kao u WoW-u tipa alijansa vs. horda, pa onda ako si alijansa sretneš nekog tko je horda i napadneš ga bez pitanja: boxers :

2.Dali u GW postoje skillovi za pravljenje unikatnih vlastitih predmeta kao u WoW? Ima li u GW općenito nekih dodatnih aktivnosti tipa pecanje, kopanje ruda i sl., ili se sve svodi samo na idi tamo i ubij toga toliko i dobit ćeš expiriencea toliko itd.

3.Ima li u GW plivanja i ronjenja?.......
Imaj na umu jednu stvar, ja igram wow već jedno godinu i pol i iskusio sam end-game, dakle raidanje s 20 i 40 ljudi. Nisam siguran za ostale, ali mislim da su oni samo levelali likove malo. S druge strane, ja nisam GW niti probao tako da mi je iskustvo tu ograničeno. Imam feeling da je diablo pvp hack&slashish...no možda se varam.
Staro 17.02.2007., 02:06   #16
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Od kuda ovo isplovilo

Anyway - igrao WoW i GW FActions.

GW - ograničena igra zbog instanciranja. Čim napustiš grad otvara se samo za tebe posebna instanca - tako da nema šanse da naiđeš na putnika namjernika dok questaš.

Jedini plus - ako ti je 100 Kn na mjesec novac, nema pretplate.

WoW - punokrvni MMO kojem fali dubine u pogledu craftinga i endgame izvan raida. Ipak vrlo jednostavan za igrati.

Trenutno igram Vanguard i mogu slobodno reči da ga 2 godine stariji WoW šije za 2 dužine koplja. Jedino kaj Vanguatd ima bolje je grafa i tu odprlike završavamo priču.

Tvrdim da je WoW trenutno najbolji MMO naslov dostupan - zbog jednostavnosti i zabave koju pruža. Već neko vrijeme tražim neku drugu igru, alido izlaska Conana ili barem Warhammer ( iako sumnjam ) od toga ništa ...
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2007., 02:21   #17
Pajser
Universal TooL

Pajser's Avatar

Citiraj:
Autor Paske Pregled postova
Od kuda ovo isplovilo

Anyway - igrao WoW i GW FActions.

GW - ograničena igra zbog instanciranja. Čim napustiš grad otvara se samo za tebe posebna instanca - tako da nema šanse da naiđeš na putnika namjernika dok questaš.

Jedini plus - ako ti je 100 Kn na mjesec novac, nema pretplate.

WoW - punokrvni MMO kojem fali dubine u pogledu craftinga i endgame izvan raida. Ipak vrlo jednostavan za igrati.

Trenutno igram Vanguard i mogu slobodno reči da ga 2 godine stariji WoW šije za 2 dužine koplja. Jedino kaj Vanguatd ima bolje je grafa i tu odprlike završavamo priču.

Tvrdim da je WoW trenutno najbolji MMO naslov dostupan - zbog jednostavnosti i zabave koju pruža. Već neko vrijeme tražim neku drugu igru, alido izlaska Conana ili barem Warhammer ( iako sumnjam ) od toga ništa ...
Da, čini se da WoW ima bolju atmosferu, al ne mogu se nikako naviknut na taj njegov štrumfovski izgled, i rase tipa polu govedo/polu čovjek ili polu-hobotnica/polu-govedo.

Ha, vidjet ćemo.
Staro 17.02.2007., 02:44   #18
Helix
Premium
Moj komp

Helix's Avatar

gle....wow je stvarno poseban dozivljaj....ali treba imati vremena za to...
dok je gw igra.... imas i pve i pvp...za oboje ne moras potrosit puno vremena vec koliko ti se da...i neces nest zaostajat....i mozes igrat svaki dan ili 1 tjedno il 1 mjesecno.... wow je puno siri, feeling slobode je naglasen.... ali za njega treba vremena( pozdravi se od zivota jer je igra uzasno adiktivna ) + 100kn....
Staro 17.02.2007., 07:43   #19
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
...ja ne kuzim ovo ..."wow je poseban dozivljaja ali za to treba imat vremena" :zbunj:

...kao da za druge igre ne treba imat vremena? : stoopid

NIJE ISTINA da ako hoces biti dobar u wowu i iskusiti sve ono sto igra pruza da MORAS igrati 8 sati dnevno...TO NIJE ISTINA...i beskonacno mi ide na zivce kad ljudi to govore...: bonker2

ja znam, jer ja igram wow vec vise od godinu i pol i ne igram po 6 sati dnevno ....ali sam svejedno vidjela raidove s 20 i 40 ljudi, imam super opremu i puno para...

i to sve onako...laganini..

kao sto je Beren rekao...pumpanje levela je za totalne NUBOVE...isto kao i bjesomucno pokušavanje gridanja opreme...

imali smo jednog lika u gildi koji nas je napustio jer mi nismo radili instance "that he needs"...mislim...sto, on "treba" ici u BWL jer kad dodje tamoi dozivjet ce katarzu: bonker :

...to su nubare...

igras wow jer je zabavan...isto kao i svaka druga igra...i igras onoliko koliko ti pase...

a sto se tice grafike...ja ne kuzim ovo da grafika ne valja...molim da mi netko to objasni...

i da, jos jedna stvar...@ codiac - rekao si da te netko moze zatuc jer eto...bas mu je tak doslo...da, ako si na ovo srvr...ali ne moras biti na ovo srvr...pa te ne moze zatuc nitko ako ti to ne zelis...
flare je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2007., 11:14   #20
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Naravno da ako imas proph mozes sresti paragona/dervisha/ritualista/assassina na mapi.
Sad da i ja malo popljujem gw; Factions nije bio bas tako dobar, zapravo, niti jedan novi 'chapter' nece biti dobar kao prvi (proph)
jer da bi svakih 6mj izlazila nova igra nju rade po 1 tim koji su originalno radili na propheciesu - dakle uvijek je slabiji od originalnog..
2. stvar sto mi se nesvidja u gw: herosi su unistili igru. Sve je to ljepo da mozes kuda oces sa henchmenima kojim vidis skillove/attribute/energy i ostalo, ali dolazi do toga da SVATKO igra SAM! Zasto bi se mucio sa ostalom ekipom za odredjeni quest di trebamo imati odredjeni build i raditi zajedno kad za 5min to namjestim herousima i let's go? Sramota. Najgore je to sto takvih party NPC-ova ima i izvan Nightfalla, najteze misije uopce nije gust igrati s time. Factions/NF imaju slican princip igre i uopce mi se nesvidja ideja da zavrsna misija bude 'kill da big boss' i to je to. PVE me jako razocarao dolaskom NF-a. Originalni proph je bio odlican za razliku.

PVP dio je sve bolji, sve cesci su skill balancevi da sve ima svoj counter .. dakle nema jednog builda koji owna sve, uvijek postoji nekoliko countera i tu nastaje ozbiljan dio igre, bitno je iskustvo u pvp-anju, poznavanje skillova, buildova, komuniciranje za vrijeme fighta itd.
Evo da ne ispadne da samo hvalim gw.
Btw, sto fali instanciranom svijetu? Ja sam bas uzivao u tome.
Staro 17.02.2007., 13:23   #21
Helix
Premium
Moj komp

Helix's Avatar

Citiraj:
Autor flare Pregled postova
...ja ne kuzim ovo ..."wow je poseban dozivljaja ali za to treba imat vremena" :zbunj:

...kao da za druge igre ne treba imat vremena? : stoopid
evo da ti objasnim kad ne razumijes... : bonker :
ja ne kuzim..kaj se svatko osjeti uvrijeden kad se spomene "sveto ime wow" : hitthewa ja igram i wow i gw, i kaj sad....
nisam rekao da se treba igrati 6 sati ili vise...ali definitivno je veca sansa da ce ga igrati vise od gw-a ili neke druge igre.... ne samo zato sto je igra, bar po meni vise adiktivna, nego i zato sto ju placa po mjesecu....tak da ak mu se isplati 1 mjesecno spajat i igrat, svaka cast....
Staro 17.02.2007., 14:35   #22
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

WoW svakako je time dump, no nije da moraš halat 6 sati dnevno. U principu je jako intenzivno dok levelaš, ali kad se uvališ u neku ok raid guildu koja ne raida baš svaki dan, onda se u principu logiraš samo navečer i ideš u raid s ekipom.
Staro 17.02.2007., 15:47   #23
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Manje više je isto u svakom MMO-u.

Ako se zakačiš i stavrno uživaš - igrat češ koliko got možeš ...

Nije da moraš nego želiš. U tom grmu leži zec - đubrad su napravili dobru i zabavnu igru sa pristojnom grafikom koja radi na kalkulatorima od compova .

Rase su davno poznate - Warcratf, Warcraft 2, Warcraft 3 + add on za svaku od njih - tako da poznavateljima tematike ništa novo
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2007., 19:05   #24
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
lol...evo i ja igram wow...i ono...2-3 sata dnesvno max...
Igra je zabavna i sve...al nemogu jednostavno duže igrat...nemogu sjedit tolko dugo i igrat samo wow...rađe odem i vozim se na romobilu...
U guildu je većina ekipe poput mene...neki se nespajaju po 2 dana...a i meni se zna desit da jedan dan neigram...
Stvarno nekužim ekipu koja govori da "moraš" igrat po 6 sati dnevno da bi bio dobar...
GoGzS je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2007., 21:04   #25
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
sto ljudi sto ćudi, tko voli igrati 100 sati neka igra, tko voli igrati 0,5 sati neka igra tih pola sata, ja je igram možda već dvije godine većinom na privatnim serverima(nema pretplate) i u zadnje vrijeme na orginal i igram kako ja želim, kad mi paše u grupi igram u grupi kad mi nepaše igram sam, nisam opterećen itemima ni lvlom i to je samo igra a ne stvarni svijet, meni je zabavna, govore da sam noob ali ja igram kako ja želim, da nebude zabune radi se o wow
gil je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2007., 21:59   #26
Pajser
Universal TooL

Pajser's Avatar

Da probamo sumirati gradivo:

GW
je Diablo (da ma se krivo ne shvati: Diablo-respect)
sa poboljšanom grafikom i mogućnošću igranja sa drugim igračima
online, ali tek kad dođeš do levela 20, pa onda, da ti ne bude preglupo
što je igra završila imaš mogućnost igranja guilda vs. guilda i PvP.
Ako negdje griješim ispravite me.

WoW
je MMORPG igra lošije grafike i crtičkog izgleda.
Evo i primjera:
Neki od WoW female charactersa:

Neki od GW female charactersa:

Neki od WoW Male charactersa:

Neki od GW Male charactersa:

Neki Screenshoti WoW svijeta:

Neki Screenshoti GW svijeta:

Ali WoW je dinamičnija u pogledu MM-a i potpunija u pogledu role-playinga. Cijena tih prednosti je danak svetom Blizzardu koji i da je 5 Kn mjesečno glupo mi je plaćat jer u biti ipak gubiš vrijeme(jer te sili da igraš ako si već unaprijed platio) i novac. A svi znamo da je vrijeme novac pa znači gubimo novac na kvadrat.

Na kraju se može zaključiti da je najbolje
baciti se na alternativu: pirate : ili
sačekati neki MMORPG koji će biti mješavina WoW-a i GW-a,
a za to vrijeme igrati novu expanziju Obliviona
koja dolazi krajem 3. mjeseca.
Staro 18.02.2007., 00:36   #27
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Igra tek 'pocinje' kad si lvl20. Negdje na 15% dodjes na lvl 20 i ostalo samo mjenjas 'konfiguracije' lika za odredjene neprijatelje.
Kao sto rekoh, nije sve u levelu da onaj koji najvise igra ima ogromnu prednost, svi su lvl20 skoro, u 'igri' su buildovi - skillovi i attributi, equipment itd.
Staro 18.02.2007., 00:49   #28
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Beren Pregled postova
Codiac, do kojeg si ti levela točno došao u WoW-u?
imao sam troll arcera 21 lvl, rogue undeda 15lvl i tauren wariora 15lvl... mozda sam zeznuo klase ali bilo je to davno da znam da nisam dosao do 60 sada 70lvla pa nisam iskusio car igre ali da je u ono vrijeme netko prodavao rogue lika sa 60lvlom kupio bi ga jer je mene ubijalo to lvlanje.
pogotovo kada imas ekipu od 15 ljudi koji su max lvl

sto se tice random neklanja to je u neku ruku i dobro i lose dobro je jer meni nije igra bez toga a lose je kada trebas hodati u pm a pogines

u gwu sam dosao do 20 lvl-a (ili je 21 max nesjecam se vise) uglavnom to mi je bio gust nalvlati i kasnije sam igrao igru ali greda je kada se vecina frendova odluci za wow .

sto se tice mmorpgova jedva cekam diablo 3

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2007., 01:40   #29
tskarda
Premium
Moj komp

tskarda's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor GoGzS Pregled postova
lol...evo i ja igram wow...i ono...2-3 sata dnesvno max...
/cut
Stvarno nekužim ekipu koja govori da "moraš" igrat po 6 sati dnevno da bi bio dobar...
Vjerovatno onda nisi osjetio koji je feeling ubit Nefariana dok je bwl bio u povojima na mnogim serverima, gledat kao For The Horde ubija, kako Tia Ra ubija nefa... a tvoja guilda nakon mjesec dana samo na Nefu i ponekad se cini da nema pomaka i onda zadnji try, poslije ponoci kad mnogi hoce spavat, pif... bwl cleared

Sad se cudis o cemu pricam, e pa o onom dijelu wowa kojeg ti neces dostic, igrajuci 2-3 sata dnevno. Imas 100% igre na raspolaganju a igras prvih 5%. Prije nego probas kako je to, "neces skuzit ekipu koja govori da moras igrat po 6 sati dnevno".

Nije da napadam tebe osobno, nego samo moje misljenje o onima koji neznaju kako izgleda wow.

@pajser: uzeo si hordine likove za female, koji su izmisljeni vs GW likova koji su "pravi ljudi" a za muske si uzeo 1) onaj gay ljubicasti fan art loladin 2) i 3) slika su dataminane, bez itema, osim sa jednim dijelom
tskarda je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2007., 02:08   #30
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Meni nije jasno malo visse stvario kod WOW-a:

1. SERVERI - Jesu li serveri organizovani kao u slucaju Warcrafta 3 (Nothrend-Evropa, Kalimdor-Azija,...) ili ima puuuuuuuuuuuuno servera pa ti sebi odaberi jedan i igraj samo na njemu? Koliko ljudi ima na jednom serveru?

2. Posto u vise game klubova u Doboju sam vidio da kupe 1 (jedan) komplet (igra+expanzija) za jednu igraonicu i onda placaju jednu pretplatu, a na tom acc-u se moze kreirati vise karaktera/likova i u isto vrijeme se moze igrati na vise kompova. Pa me zanima da li bi ja i frend mogli uzeti jedan komplet CD-ova i placati jednu pretplatu po pola a da opet mozemo ISTOVREMENO igrati.

Vezano za GW

1. Kako mislite "kada se izadje iz grada stvara se zaseban svijet samo za vas"? Nije valjda da sami igrate (singleplayr) kada izadjete iz grada?
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno