|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
imam problem sa pronalazenjem XTreme-G 85.96 drivera... :/ zguglao cijeli gugl , nashao neku talijansku stranicu sa koje mi neche skinut...pokushao skinut sa tweak r us, no isto tako mi neche skinut (loginan sam a ne zeli prihvatit na stranici di je download.. ![]() edit: iz nekog chudnog razloga je proradilo.... :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Rule
Datum registracije: May 2003
|
gigabyte 6600 gt problem !#%&"&!#$
eo sad sam poludio i neam pojma sta vise da radim sda mi vec ide na zivce .... uglavnom dignem novi sistem windoze xp sp2 i usrana graficka kad pokusam kliknit na controlpanel od grafe... pocne grafa cvilit blinkat srat i kojekaka gov... uglavnom to mi se desilo kad sam ju prvi put ubago u kompic al sam skuzio da ju je hebalo to sto nisam detektiro displej br2 iliti TV i od onda je sve sljakalo... sad vise ni to ne pomaze i to me tak ubija iako ne koristim puno te stvari al popizdim kad mi nest ne sljaka na kompu dobro i sad bi najradije iscupo grafu napolje i razbio ju čekićem .... al ajd pitam zato vas mozda znate u cem je stvar.. ima grafa i novi bios i sva ta sranj... lud sam ko siba sad pomagajteeeeee !
![]() |
#664 |
Rule
|
bios je zadnji koji je gigabyte izdao za tu grafu kodno ime joj je GV-N66T128VP driveri su zadnji koji su izasli na nvidinoj stranici i jos uvijek nisam uspio rijesit problem probao sam i izvadit karticu pa ponovo vratit...nije pomoglo napajanje nije slabo jer mi je ta kartica u kompu jedno godinu dana i vrtila je sve igre bez problema.... al to blinkanje ekrana kad idem na kontrol panel od grafulje, pa to je za zamracit. ajd to sto cvili u njoj jos nekak al ovo mislim stvarno. (cvili samo kad idem na taj usrani ctrl panel), a tak me sekira da vam to ne mogu opisat !!! ajde dajte nesto mozda uspijem rijesit problem...
![]() |
#666 |
Rule
|
![]() |
#667 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
nvidia 6600GT agp problem
problem je u tome da cesto (ne uvijek)- otkad sam stavio 6600gt agp na svoju staru masinu - pri loadanju windowsa,kad bi se ocekivalo wellcome screen monitor se jednostavno ugasi,proba sam stvarno svasta ali nije pomoglo,pa ako iko ima ikakvu ideju.... napravio sam everest report jer moran priznat da ne znan tocnu konfiguraciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Registered User
|
taj komp san da malome rodjaku - nije mi se dalo to objasnjavat uglavnom prvo su bili neki nabacani windowsi na njemu ,neki covik kojega znaju je valjda mijenja bios koliko san svatio iz price,ne znan kako jer ne radi disketa. prvo san stavija sp2,nije pomoglo unda je tako stalo neko vrime...i sad zadnje san formatira C: i instalira windowse mijenja san refresh rate,aperture size,prominija 2 drivera koja su mi na nvidia forums predlozili,i na kraju isa provjerit amperazu na 12v sranju od napajanja,ka tribalo bi bit 20A...u njih je 18 i jos nesto...ali nije mi jasno kako cu znat koji san ukljucija pa san se ostavija toga palo mi je jedino na pamet da mozda ima veze kako je stara maticna pa ima 4x agp a ovo je 8x kartica pa se nesto razlikuju naponi ili sl? |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Guest
|
Prije svega,moglo bi biti napajanje glavni krivac,meni je Codegen 400w bio premalo,no to ti ovisi i o ostalim potrošačima u konfi...Probaj(ili neka probaju,ko se sad već zeza sa time) neku slabiju grafu,ili max.rastereti napajanje. Jesi li siguran(nemoj mi se sada samo naljutiti) da si je ravnomjerno&do kraja utisnuo u utor?Zna baš to raditi ako ne sjedne dobro... Nadam se da sam pomogao... |
![]() |
![]() |
#673 |
Registered User
|
vidit cu pa javin thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Ne znam šta da napišem
|
e troopa, to što si pričao za agp grafu 8x i MBO da podržava 4x, ja sam do prije nekih 2 mjeseca isto tako imao. Imo sam 7600GS(još ju imam) AGP 8x i Matsonic MBO s maksimalno podržanom brzinom 4x. I mogu ti reć da nije bilo puno razlike u igrama od 8x. A ne znam baš kakvu ulogu igraju tu naponi, al svi mi govore da ne smiješ dirat skoro ništa u BIOSU vezano uz grafu jer se može s***at. Tak da... Možda postoji mogućnost da je do grafe.. Čekaj, on tebi uopće neće bootat u windowse??
![]() |
#676 |
Registered User
|
dodje oni screen windows loading pa kad bi triba doc oni plavi - ka welcome ili nekome password....tu se jednostavno monitor izgasi |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Registered User
|
monitor ode u standby...vidit cu to sa tv...triba mi kabel...a cak i da radi na tv...triba mi monitor znan sta je sa safe mode i to radi,radu i windowsi u normal modu,ali svako 5. put |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
dal bi pasala 6600 umjesto fx 5200 ?
Ovak dal bi pasala 6600 gt umjesto postoječe FX 5200, nemislim na utor (agp) nego dal bi mogla moja ploča to gurati; konfa je ova iz potpisa . I kolko bi mogo dobit za fx 5200 stim da ima još 1 g garancije ?
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Trebalo bi 6600gt raditi bez problema na toj ploci. A za fx5200 posto ima garanciju trebao bi dobiti nekih 150 kn.
![]() |
#683 |
Rocker
|
Sad vidim da je ova FX 8X agp, a ak je naploči 4X agp, kaj znači da več ova ne radi punim kapacitetom ?
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Da, to bi znachilo da grafa ne radi punim "kapacitetom" ali..to te ne treba brinuti. Vech je bilo na forumu rijechi o tome kako je razlika u performansama izmedju AGP 4X i 8X cca... 5-10% (ako i toliko) u korist, naravno - 8X. Dakle, razlika je - sitna. Edit: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Rocker
|
Sad neznam kolko bi me došlo investiranje u 6600gt?, ako bi mjenjao za svoju, jer mi tek tolko treba dok ne kupim komplet komp ![]() dal počekat ili uzet 6600 pitanje je sad ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
ne isplati ti se to mjenjati, 6600gt su debelo precijenjene na trzistu polovnjaka, za ovu svoju teoretski bi mogao dobiti 150kn zbog garancije ali realno 100, vise jedino ako nadjes neku budalu kojoj ces to uvaliti kao nesto super (a to nije kulturno ![]() ![]() bolje se rijesi svega i kupi novo ili polovno uz minimalnu investiciju. tako sam ja nedavno napravio kad sam vidio da dalje na agp-u ne ide i da bi svaka kupovina polovnjaka agp bila kao pristajanje na pljacku. istina, nisam imao love za nesto nabrijano kada sam prodao staru konfu ali ne treba se oko takvih stvari zivcirat previse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Rocker
|
A onda niš, počekam rađe koji mjesec, pa uzmem core 2 duo konfu, pa sam bez brige duže vrijeme, jer tak ne igram na večim rezama od 1024*, jer mi pre sitno ![]() koja giga dvje rama i 7900gs minimum . p.s. ja sam prije god dana prodal mx 400 64mb za 200kn, nisam još znal za ovaj forum, pa nisam imal pojma kak se cjene kreču i tak lupil cjenu, kad ono 10 ljudi me zvalo za tu karticu : goood :
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
meni sad treba neka max440/9200/5200 pa ako netko daje za 100kn i jos je Vk ili okolica nek mi se javi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|