|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
LOL sa newsa
Eto ko ima pionira 111D, požurite, odlična ponuda: (sa newsa) "FLESHANJE PIONEERA 111D u 111L: - RPC II region free - DVD-RAM read/write x5 - LABELFLASH I DISC TATOO - Pisanje Labelova s pisačem s gornje i donje strane DVD-a - AUTOMATSKO MARKIRANJE DVD+R MEDIJA U DVD-Video MODU KAO DVD-ROM (veća kompatibilnost sa starijim DVD Playerima - JOŠ POUZDANIJE SNIMANJE NA INAČE VRHUNSKOM DVD PISAČU i sve to za samo 200kn mob: 098 xxxx xxx (cenzurirano) (ZAGREB) IZRADA ODMAH - TRAJANJE RADA 1h" : roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
za poludit je na cemu likovi kupe pare : lol2 :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
pa jako je teško pitati za to na ovom forumu i onda sam to napraviti jer, ah,to je za software stručnjake (sarkazam) btw nekako dugo treba za to napraviti (valjda "hacker" još uči kako) ![]() ![]() slično ko i otključavanje mobitela za 100 kn, a može se besplatno
![]() |
#5 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
gle puno stvari nekome izgleda jednostavno i nema teorije da ih nekome plati, ali zato puno ljudi nesto nezna i ne zeli se zamarati s time nego jednostavno nekome plati da to napravi... mnogo njih ima koji niti neznaju windowse instalirati, i nevidim nista lose u tome da ljudi koji nesto znaju zaraduju na onima koji neznaju, ako si ljen da nesto sam saznas i napravis onda ljepo plati jer tako... Jedino sto me je fascinirala ideja lika cime da se bavi, mislim to je kao da si automehanicar pa da stavis u oglas mjenjam zracne filtere na hondi civic 1.4VTi ![]()
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|