|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Kupovao bi novu grafičku i htio bi vaše savijete - što konkretno da uzmem (da je što manje para, ali volio bi da mogu pokrenuti HalfLife2 i Doom ![]() ako vam nije teško da napišete konkretno koju grafičku i od kojeg proizvođača da uzmem, recimo do 1000 kn... Moja konfiguracija je sljedeća: MBO ABIT NF7-S CPU AMD Athlon XP-Barton 2500+ BOX 1833 MHz RAM PC-2700, 256MB, brand name, DDR 333 MHz MSI Geforce4 MX 420 WD HDD 40 Gb SyncMaster 957mb Modem Neto Dragon 56k, interni, softverski Tipkovnica TRUST Silverline 302KS, tipkovnica + miš, PS/2 Kućište Chieftec DA-01 B-D UPS MUSTEK 600W Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
VGA - Saphire 9600 Pro 1.300 Kn - PUNO bolja od MX-ice HDD - BAREM 80 Gb - Naime u HG spotu razlika između 80 i 40 Gb je 100 Kn ![]() RAM - ako želiš nešto jeftinije, a dobro Samsung/Kingmax - 2x256 Mb * obvezno 2 modula zbog NF2 chipseta. Kućište - kupi neko jeftinije i imaš love za sve ostalo. Napajenje ti ne trebe jaće od 400 W ( ostalo je bacanje love ) Cooler - Pitaj Isusa ( nick na Forumu ) my 2 cents .... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
|
Cooler Thermalright SLK700+Papst 92mm, moraš vent zarotirat za 45°tak da ga cooler primi za kutove, Kučište zemi si Chieftec MIDI dragon DX-01B imaš ga s verzijom s 360W ili bez napajnja u tom slučaju preporuka 420W chieftec. Al mislim da će ti 360W bit i više nego dosta, grafička 9600pro i odmah zaboravi MX ja imao i riješio je se za 9500pro a razlika je ogromna u GP4 mi je prije na medium vrtio na 22 sad mi full ( još na staroj MSI polči) vrtio na 29FPS! Uvijek ti se više isplati nominalno slabiej napajnje dobrog proizvođača nego nego jako slabog npr.radiej 300W chieftec ili Enermax nego 550W Maxpower,JNC neverpower itd. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja neznam jer sam ja postao pametan ili koji K.... ali covjek vec ima Chieftec kuciste i sve ostalo sto je napisao i samo bi kupio graficku novu. Od grafickih kartica baci oko na neku Ti4200, 9600pro - ostalo je bacanje novaca u vjetar! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
E, gledam ja puste savjete, a on pita za grafičku. Ali, do 1000kn, ne znam, da imaš malo više, lakše bi ti bilo. U svakom slučaju, ATI-ja. Meni je Saphire 9500pro zakon graf.
![]() |
#7 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Jos jedan glas za Ti4200, 128 DDR ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Do 1000 GF4Ti4200 preko 1000 Radeon 9600pro. Gainward, MSI,LEadtek, ABit kod GF4 Sapphire, HiS ( hightech), Hercules, FIC kod Atia ima još jedan OK proizvođač al se nemrem sjetit imena.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Kanije sam tek skužio da je bila jedna poruka nekoliko dana ranije s istom temom! i tamo su svi (večinom ![]() ![]() hvala svima na savjetima, i da planiram i novi hard od 80 gb ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
AAhhhh .... BEDAK - kad ne gledam. Mulac ![]() Anyhow - yeah Isus pametno zbori ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|