Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.02.2007., 16:36   #31
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor blozer Pregled postova
Thx.Skinuo sam sada to, i šta sada.Sadrži 2 filea..jedan .exe i jedan bin. Kako da sada to snjimim??
E ovako BIOS ti se ne isplati flash-at jer nije izdan niti jedan novi, jer je verzija 1.0 koja ti se nalazi na već na ploči. Probaj instalirat drivere sa cd-a koji si dobio uz ploču, ali baš Drivere ne BIOS. Imaš ih na stranici ali nisu izdani novi tako da su najvjerojatnije zadnji oni koji si dobio uz cd.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2007., 19:28   #32
blozer
Doktor znanosti!
Moj komp

blozer's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
stavio cd.nforce driver izabrao..Imam za izabrati
SMbus driver
Audio driver-instalirano
Ethernet driver -instalirano
IDE driver
Sad cu jos snjimiti SMbus driver mozda je u tome problem..

Edit: i to sam snjimio ne pomaže briem da će ovo ići u X-files, čak ni pcekspertovci nemogu riještiti Jel moguće da dolazi do sukoba između mbo i te grafe?
blozer je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2007., 20:14   #33
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor blozer Pregled postova
I to sam snjimio ne pomaže briem da će ovo ići u X-files, čak ni pcekspertovci nemogu riještiti Jel moguće da dolazi do sukoba između mbo i te grafe?
Teško ja sam radio sa sličnim grafama na više socket A ploča i nikad nije bilo problema, ipak s obzirom da je to jako, jako legacy grafa moguće je da nešto ne valja...

Mada ova Abitica recimo neće radit sa tom grafom, neće se uopće bootat, neznam dali je to jedna od onih provala di se ploča neće bootat bez signala sa PCI-e porta ili se jednostavno ne vole, ali nije ni bitno za ovu raspravu poanta je da nažalost nije isključena ni ta mogućnost da se fakat kolje...

Ako si probao sa dirigiranjem resursima po biosu i svim ostalim i svejedno ne pali onda ti preostaje samo jedna dijagnostička metoda - digni neku live distru linuxa tipa ubuntu i probaj iz nje dić rezu...

Ako ti uspije - karta je ispravna i problem je u negdje u windowsima ili suradnji hardwara u windows okružju i tu treba dalje tražiti problem a ako ne uspije onda je na razini hardwarea problem, bilo da je neispravan bilo da se kolje...

PS nebi li ti bilo jednostavnije nabavit negdje neku normalnu grafu i gotovo?
Staro 11.02.2007., 21:06   #34
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Hm, čudi me da na toj konfi ne radi takva grafa. Npr. meni je u komp trenutno nekakva PCI kartica SIS 305 sa 16mb meme (neznam točno naziv), vrti Windowse na 1280/1024, 75Hz, 32bit, driveri original od Windowsa, baš sam ih updateao preko Windows Updatea...čak mogu i Quake 3 igrat
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2007., 21:13   #35
blozer
Doktor znanosti!
Moj komp

blozer's Avatar

Bilo bi jednostavnije da imam love onda bi si i kupio novu budem probao na linuxu dignuti..Imam onaj kaj se boota s dvd-a pa javim
Staro 14.02.2007., 00:05   #36
blozer
Doktor znanosti!
Moj komp

blozer's Avatar

Probao sam na linuxu,sve ok..Ma ***e me mikrosoft izgleda
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme