|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kupio sam HTPC na kraju ![]() evo konf kaoju sam na kraju uzeo ![]() ASUS M2NPV-VM nForce 6150 DVD snimac interni PIONEER DVR-111D HDD SATA300 320GB Seagate Barracuda 7200.10 Chassis SILVERSTONE Lascala LC10M wireless adapter PCI AirLive WT-2000PCI TV Tuner interni PCI HAUPAUGE WinTV PVR-150 napajanje SILVERSTONE Strider ST40F 400W RAM DDR2 1GB PC6400 800MHz, Kingmax CPU AMD Socket AM2 Athlon64 x2 3600+ (1MB, Windsor) BOX E i sad upravo skuzih da sam kupio Low profile TV tuner i neide mi u kutiju jel zna tko kaj da napravim s tim?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Šta Silverstone LC10M ima u prodaji sada? Kad sam kupovao nije ih bilo niti u jednoj trgovini, čeko 2 tjedna da uvoznik naruči i došao samo 1 primjerak za cijelu HR i to moj... ono... inače kućište je super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#34 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() I jedno pitanje što se tiče VFD/IR spajanja u LC10M. Napravio sam sve onako kako piše na onom papiru za spojit VFD i IR ali kad upalim komp nevidim niš na VFD-u. Sad me zanima jel sam nes krivo spojio ili se VFD i IR pali samo pod windowsima posto na kompu jos nema Windowsa (cekam tuner pa cu onda stavit winXP ![]() Ovo kaj sam bio prije kupnje pitao sa spajanjem telke bez vga i dvi-a sa integriranom graf koja ima samo VGA i DVI sam rijesio tako kaj sam kupio ASUS M2NPV-VM koja dode sa karticom koja podrzava HDTV spajanje a na sebi ima s-vhs i cinceve (samo da su mi jos HDMI dali ![]() E i nisam u proslom poustu reko da sam cijelu konfiguraciju platio 5500kn s tim da sam sve djelove uzeo na firmu pa cu si na kraju odbit PDV. Znaci izici ce me negdje 4.5k kn što je u redu za jedan HTPC. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Instaliraj najnoviji software, skini sa neta, on radi, inače ti se neće display pokrenuti. I meni je tako bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Bacili smo već preporuke oko Media Centra. Ja sam probao nekoliko i MCE od Microsofta mi je u dosta slučajeva išlo na živce jer se nije ponašalo onako kako ja želi nego onako kako Bill želi. Preporučujem Media Portal, al ljudi su isto neke druge preporučili pa je najbolje da probaš sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|