Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Konfiguracije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.02.2007., 19:30   #31
MARVIN
Premium

MARVIN's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Kupio sam HTPC na kraju

evo konf kaoju sam na kraju uzeo

ASUS M2NPV-VM nForce 6150
DVD snimac interni PIONEER DVR-111D
HDD SATA300 320GB Seagate Barracuda 7200.10
Chassis SILVERSTONE Lascala LC10M
wireless adapter PCI AirLive WT-2000PCI
TV Tuner interni PCI HAUPAUGE WinTV PVR-150
napajanje SILVERSTONE Strider ST40F 400W
RAM DDR2 1GB PC6400 800MHz, Kingmax
CPU AMD Socket AM2 Athlon64 x2 3600+ (1MB, Windsor) BOX

E i sad upravo skuzih da sam kupio Low profile TV tuner i neide mi u kutiju jel zna tko kaj da napravim s tim??
MARVIN je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2007., 14:20   #32
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Šta Silverstone LC10M ima u prodaji sada?
Kad sam kupovao nije ih bilo niti u jednoj trgovini, čeko 2 tjedna da uvoznik naruči i došao samo 1 primjerak za cijelu HR i to moj... ono... inače kućište je super.
Mikeyy je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2007., 15:02   #33
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor MARVIN Pregled postova
E i sad upravo skuzih da sam kupio Low profile TV tuner i neide mi u kutiju jel zna tko kaj da napravim s tim??

probaj zamjenit,ak ga nemoš stavit.
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2007., 16:50   #34
MARVIN
Premium

MARVIN's Avatar

Citiraj:
probaj zamjenit,ak ga nemoš stavit.
e to cu i probat sam moram čekat do ponedjeljka

Citiraj:
Šta Silverstone LC10M ima u prodaji sada?
Kad sam kupovao nije ih bilo niti u jednoj trgovini, čeko 2 tjedna da uvoznik naruči i došao samo 1 primjerak za cijelu HR i to moj... ono... inače kućište je super.
Što se tiče kučišta, bilo ga je malo teže nabaviti jer pola dućana na stranice stavi da ga imaju a kad zoves kazu bit ce za koji tjedan, ali eto ja sam uspio naci u intro racunalima zadnji primjerak crnog kučišta za 1300kn (ima jos 1 sivo) . Inače to je jedino ATX kučište koje može stati ispod moje telke visoko je 163mm ostala su oko 170mm pa sam se za dlaku izvuko.

I jedno pitanje što se tiče VFD/IR spajanja u LC10M. Napravio sam sve onako kako piše na onom papiru za spojit VFD i IR ali kad upalim komp nevidim niš na VFD-u. Sad me zanima jel sam nes krivo spojio ili se VFD i IR pali samo pod windowsima posto na kompu jos nema Windowsa (cekam tuner pa cu onda stavit winXP )?

Ovo kaj sam bio prije kupnje pitao sa spajanjem telke bez vga i dvi-a sa integriranom graf koja ima samo VGA i DVI sam rijesio tako kaj sam kupio ASUS M2NPV-VM koja dode sa karticom koja podrzava HDTV spajanje a na sebi ima s-vhs i cinceve (samo da su mi jos HDMI dali )

E i nisam u proslom poustu reko da sam cijelu konfiguraciju platio 5500kn s tim da sam sve djelove uzeo na firmu pa cu si na kraju odbit PDV. Znaci izici ce me negdje 4.5k kn što je u redu za jedan HTPC.
Staro 10.02.2007., 18:52   #35
Mikeyy
Premium

Instaliraj najnoviji software, skini sa neta, on radi, inače ti se neće display pokrenuti. I meni je tako bilo.
Staro 10.02.2007., 19:14   #36
MARVIN
Premium

MARVIN's Avatar

Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Instaliraj najnoviji software, skini sa neta, on radi, inače ti se neće display pokrenuti. I meni je tako bilo.
aha tak sam i mislio koliko sam skuzio tak je na vecini kucista s VFD-om, ali nemam jos windowse gore pa se budem zezao s tim cim stavim windowse. Sad upravo skidam Win MCE, ali jos neznam dal da to stavim ili obicne pa na njih media centar(tj nes slicno). Htio bih nesto kaj se moze dosta dobro kontrolirati s daljenskim jer jos nemam wireles keyborde pa zato razmišljam da uzmem Win MCE posto ima na daljenskom onaj zgodni gumb za pokretanje aplikacije
Staro 11.02.2007., 02:53   #37
Mikeyy
Premium

Bacili smo već preporuke oko Media Centra. Ja sam probao nekoliko i MCE od Microsofta mi je u dosta slučajeva išlo na živce jer se nije ponašalo onako kako ja želi nego onako kako Bill želi. Preporučujem Media Portal, al ljudi su isto neke druge preporučili pa je najbolje da probaš sam.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na