|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Leufkentechnologies.com?
Zna li tko što se dogodilo sa ovim sajtom? Leufkentechnologiesu je išlo vrlo dobro, bili su mjesto sa po meni najboljim sustavima za vodeno hlađenje, jedino mjesto sa pravim kvalitetnim peltierima i dostavljali su po cijelom svijetu. Onda je sam Tom Leufken odlučio da će prodati sajt nekome(čovjek je stvarno radio posao za deset ljudi odjednom) i kada ga je prodao , stvari su krenule nizbrdo. Prvo se na forumu pojavilo tonu ljudi koji su rekli da su sve platili ali nikad nisu dobili svoje pošiljke, a onda je nekoliko ljudi napisalo da su u Americi tužili novog vlasnika. Od nekoliko dana nakon toga sajt je zatvoren. Što se dogodilo??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
kak se cini izgleda da im se desilo isto ko i vecini drugih sajtova iste tematike - dobili su previse narudzbi odjednom... innovatek kit se malo gdje moze narucit odmah, uglavnom se narucuje unaprijed pa se ceka par tjedana. ista stvar je za ocpc kitove i slicno. valjda se sve to radi u malim kolicinama za relativno malo trziste, a kak je krenula opca pomama za vodenim hladjenjem i popularizacija vodenog hladjenja od strane vodecih hardware site-ova vjerojatno sad postoji sve vise ljudi koji imaju interesa u to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma vjervatno je tip shvatio da ce sve otici u kurac jer proizvodnja nemoze namiriti potraznju i zbrisao dok se moglo.......kasnije krivnja za lose poslovanje pada na novog vlasnika i tip iz svega izlazi cist ko suza u poslovnom svijetu i ne samo to - ostaje poznat kao uspjesan covjek kojem ce svatko posuditi pare za sljedeci biznis......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |