|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
grafa na izdahu?
kod igranja far cry-a dogodilo mi se da se grafa(X800GTO) vjerojatno pregrijala, jednostavno kabel mi zaustavio vent na zalmanu. poslje toga radilo je sve ok, tu i tamo mi se resetirao monitor kod igranja, dva-tri dana poslje poćelo mi je izbacivat artifakte na desktop (probao smanjit taktove na 350/960, ali nije pomoglo), dan poslje opet radi bez artifakata ali samo u desktopu-doduše nisam ni pokušavao pokrenut igre. dali je stvar u gpu-u ili mem-latencije, ili je jednostavno grafa na izdahu? ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 23.02.2007. u 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nabavi novu grafu. Ova je rekla bye-bye.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
jos jedna iz X800 serije koja je lagano prolupala... moja x800pro je poludila u 3d, a u 2d najnormalnije radi..sad je u donatorima, ne znam da li ce napraviti sto s njom..ja sam zakljucio da se ne isplati...
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() smanjio taktove na 100/150 ali ništa,malo radi malo ne.ma bacam ju u smeče! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|