|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
naponi kod hiper-a
napajanje je tek kupljeno,u linksu,ovaj model http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.753.004 jel nisu naponi malo visoki?i zašto? ![]() Zadnje izmijenjeno od: SetH. 01.02.2007. u 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A Koji naponi npr.?: stoopid
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jesu visoki, ali pitanje je dal ih matična dobro očitava. Eventualno izmjeriti napone nekim uređajem na moloex-ima da se dobiju kvalitetnija očitovanja...
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja imam 480W TypeR i naponi su isto nešto viši, ali ne toliko. A i pročitao sam na 2-3 reviewa da Hiper napajanja lagano overvoltaju. Kod mene je recimo (ako je vjerovati ploči) na 12V - 12.22V, na 5V - 5.19V, a na 3.3V - 3.39V. Međutim, nikakvih problema sa stabilnošću ili bilo čim. Uostalom, po mom mišljenju, bolje da malo overvolta (naglasak na malo), nego da undervolta ili da naponi previše variraju. Kako dečki kažu, očitaj sam pa vidi.
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
baš sam testiral neki dan tog hipera na jednoj gigabytici DS3 i E4300 i naponi su čist solidni, a opče je poznato da senzor na dual asrokici pokazuje nebuloze, tak da se ne obaziri previše na ta mjerenja iz win, al ak baš imaš volje uzmi si multimetar izmjeri napone... inače taj hiper je čisto ok napajanje, jedno kaj mi nije po štihu su perforacije po cijelom kučištu napajanja, tak da se zrak puše na sve strane osim kam bi trebal... po buci je negdje između Fortrona 400 i Chiefteca 400 kad se zalaufa. nažalost nisam stigao poslikati mjerenja napona, ali zato evo par slikica napajanja... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|