|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2002
|
![]() ![]() Evo pitanje. Zubac 1 mi se slomio po zutoj liniji tako da sam hladnjak pomjerio na zubac 2, medjutim sad slabije hladi jer ne nasjeda dobro.To dobro da ne hladi kad je opterecen i temp leti brzo i preko 60 *C a u stand by modu je stabilna oko 30 *C ili kad nije puno opterecen odnosno radi explorer, world i tako ti programi.Eh sad ima li ko kakvo rijesenje?Da li postoje hladnjaci koj se spajaju na dva bocna zubca a ne koriste srednji?Ili da pokusam sa termalnom pastom ? Procesor je Duron. Unaprijed zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Eh, sad... Za pocetak, malo sam se stilto kada si spomenuo pastu (da pokusam s termalnom pastom). Izmedju proca (jezgre) i hladnjaka treba biti paste, i to taaaaaaaaaaaaaaanak sloj. Sto se tice pricvrscivanja hladnjaka, imas i one koji se spajaju direktno na plocu. Takvi su cesto skupi i vrlo veliki, tako da je upitno dali ti stanu na plocu. S druge strane, nedavno sam slagao racunalo i na proc sam metnuo jedan hladnjak koji se spaja na vise zubaca na socketu. Ako se ne varam, bio je to Glacialhtech Igloo, mislim da je model bio 2310. Imas ih u Ve-Milu, odi ih pogledati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
....?
|
jel mi se to samo cini il je Ve-mil jedan od jeftinijih ducana ..u zg ?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
je, dobro ti se čini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
![]() Za vise o ovome Uspio sam naci cooler koji se kaci na svih 6 zubaca i zadovoljan sam.Cijena u BiH je oko 22 KM. ![]() U pitanju je AMD Duron 750 MHZ a temperature su od neki dan, sad ujutro je 24 *C CPU i 23*C MB. U zdravlje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|