|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Boot disk failure
Nevjerovatno stavio sam novi disk seagate 320gb u komp napravio particije itd... i super instaliram na njega win i stavim u biosu da se dize prek njega i nece : boot disk failure , insert disk.....a kad stavim da boota sa ovog drugog koje je usto jos prazan onda sve radi! di je tu logika ??????
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
možda ti je taj od 320 GB SATA Pa u BIOSU namjestiš da glumi PATA tako nekako ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cek cek, odgovori redom: 1. Na koji nacin si formatirao? 2. Na koji nacin si digo Windowse? Ono sto sam ja zakljucio, je da si ti dodao taj disk, formatirao ga iz windowsa, instalirao Windowse, maknuo stari disk na kojem je boot sector i zato ti nece. Da te cujem ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Formatiro sam disk prek windowsa napravio particije i instaliro win i sve je super sve radi i onda nakon 2 restarta javi boot failure ako je u biosu narihtano da ga podize sa novog diska! ako stavim da podize sa starog koji je formatiran i prazan onda sve dize bez problema! istina da je jeda sata a drugi nije al to nebi trebalo utjecat!
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Makni stari disk i napravi novu instalaciju vindoza direktno na novi disk.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|