|
![]() |
#362 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
#363 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Jesam li ja to rekorder, da li se dobije kakva grafa i sl. ![]() ![]()
#364 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
hehe jedini si se uspio spojiti na forum... ma i meni šteka svakih 30-60 min danas, samo dobijem bijeli ekran u firefoxu |
![]() |
![]() |
#365 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#370 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
To je zato kaj je dragec presel ![]() Ajde nemojte tolko kenjavit. Bude. Kaj vam nebi bio ljep poklon za bozic 2007 da forum proradi? |
![]() |
![]() |
#372 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#373 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Da ne otvaram temu samo za to. Želio sam reći da još uvijek imate na dnu stranice napisano (c)1999 - 2006. Pa moglo bi se to promijeniti u 2007. Znam da nije nikaj važno ali eto tak. Slučajno sam primjetio pa da velim. Oprostite na smetnji. |
![]() |
![]() |
#374 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
#376 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
mda, sinoć sam baš u jednom threadu napisao da forum trenutno radi dobro. nakon što sam to napisao, idem otvorit drugi thread i štanga. al dobro, samo dvadesetak minuta je blokiralo.
#378 |
Moderator
|
#379 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Da nisi htio napisati ovo? ![]() Da, priznajem. Vlastitom glupošću želim ukazati na to da ovaj topic nema smisla. Uhvatili ste me... Pričanjem kako ništa ne valja nećemo pomoći... Samo dodatno zagušiti već zagušen server ![]() PS. Oprosti mi serveru dragi što te gušim, želim ti pomoći...
#381 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
evo probah danas u 3:30 ujutro (kad stvarno nebi trebalo bit neke guzve).. i nist.. katastrofa.. jednom mi otvori pocetnu stranicu, a onda vise nist.. ni link ni refresh pocetne .. apsolutno nist.. mislim da je to stvarno sramota ipak se je nastancalo 13 stranica o tom problemu.. vec 4 mjeseca "rjesavate" problem a nije se promjenilo NISTA... forum shteka jednako kao sto je shtekao i prije 4 mjeseca.. nfh |
![]() |
![]() |
#382 |
Moderator
|
Mislim da se u te noćne sate Horza zabavlja sa popravcima, tako da nije čudno da ne šljaka ponekad. IMO, evo sada ujutro čisto lijepo radi ![]()
#383 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#385 |
mrzi zimu
|
aaaaa...buguca, kak si ti meni zakon ![]() cek sam sad da te pocnu bombardirat s crvenim kartoničićima ![]() inace, danas malo steka...ali nije tak da me to izbacuje iz takta... ![]()
#386 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne razumijem čemu toliko truda i problema za popravljanje, kada je uzrok ovaj : Server Type: Microsoft-IIS/6.0 Pametnije (ali i teže) bi bilo preći na php/apache, i neki kvalitetniji, stabilniji server, jer ovaj, kao što se čini, ne može podnijeti toliko zahtjeva odjendom. (makar nije to neka velika brojka) |
![]() |
![]() |
#387 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() edit: doh... tek sam sad skužio da si novi u ovde ![]() sorry... kad velim n00b ne mislim ništa loše i fakat te ne potcjenjujem ni na koji način... čovjek vidi u http headeru i automatski vjeruje ![]() ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: horza. 30.01.2007. u 09:52. |
|
![]() |
![]() |
#388 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
prvi post a tako pametan ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kod mene forum leti preko ISDN-a, a preko kablovske šteka ko blesav, točnije, sve bijelo u firefox-u.
|
|