|
![]() |
#1 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
(riješeno) Neizbrisivi folder
Lijepe se ovi problemcici jedan na drugoga... Imam folder kojeg ne mogu izbrisati (cisto sumnjam da je rijec o nekakvom malicioznom programu jer je lociran na disku sa podacima). Doticni folder ima 8 subfoldera identicnog naziva, svi potpuno prazni. Nisam siguran kako je nastao, moze biti da je reultat mog eksperimentiranja sa foobarom prilikom sortiranja foldera i fileova. Pri pokusaju brisanja javlja se greska : ![]() Probao sam: Search tu na forumu, google, rename filea (ne da gad), delete u safe modeu, delete u command promptu, programcic unlocker Uglavnom nista ne funkcionira, nisam puno pametniji. Vec duze vrijeme imam taj folder pa me zanima da li postoji nacin da ga konacno uklonim. Unaprijed hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Napravi disk Check na particiji na kojoj se nalaz, pa onda pokušaj izbrisati arhiv. Nekad zna pomoći. Ako ne pomogne onda je vrijeme za alternativne alate kao šta su Unlocker, Incinerator itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj u Task Manageru pogasiti explorer.exe i onda pomoću Erasera zbrisati taj folder. Moreš probati kod Erasera odabrati i Erase Secure Move opciju. S tim da onda taj problematični folder prebaciš na npr. USB Stick i kasnije samo formatiraš isti i riješiš se tog foldera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Događala se ista stvar na mom već bivšem hardu....to je bio samo uvod u probleme koji su sljedili....pokušao ga brisati na ove gore spomenute načine,ali nije bilo uspjeha....nakon tjedan dana hard otegnuo papke.....P.S. ugasi komp s vremena na vrijeme : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*
|
Check disk probao, nista nije napravio Eraser se u oba slucaja srusio i daje standardni "send error report to microsoft" error Unlocker nula bodova Incinerator isto nista nije mogao MoveonBoot nista Malo sam napredovao, mislim da sam skuzio u cemu je problem. Imam tzv. neverending folder - naime uspio sam postici da mogu renamati foldere, ali kako ja jednog renameam tako se pojavi jos jedan subfolder sa prijasnjim nazivom (mislim da se ne stvori nego se samo prikaze, do tada ga nije mogao prikazati zbog predugog patha). Isto tako mi je bacio par puta "path too long" gresku sto znaci da je rijec ejdnostavno o tome da path ima vise od 255 (ili 273) charactera i u tome je problem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
*
|
Jesam i nista. Unlocker je vecinom za slucajeve kad postoje "hooks" na neki program, ali ovdje ih nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
*
|
po toj particiji mogu micati taj folder gdje hocu, ali ga ne mogu prebaciti na drugu particiju. mogu i rinejmati sve ove vanjske subfoldere, ali onaj zadnji vidljivi ne mogu... probao sam vaditi predzadnji folder premjestajuci ga u neki drugi folder, pa ove "vanjske" koji su ostali pobrisati...pobrisao sam ih sigurno preko 100, ali nista - jednostavno u tom folderu kojeg sam premjestio se pojave novi folderi polako ostajem bez ideja, google isto bas nije pomogao osim sto sam nasao jos jedan slican slucaj http://help.wugnet.com/windows/manag...ict546292.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Si probal možda s nekom live distribucijom, (npr. Knoppixx 5.1.1) koja ima mogućnost zapisivanja/čitanja NTFS particija? Možda bi se na taj način dal taj folder zbrisati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li probao CopyLock? Nisam siguran da li može brisat foldere, probaj...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Bootaj komp sa winxp cd-om i odi u recovery console i probaj ga od tamo izbrisati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
morph butaj u dos sa commanderom. Ja za takve slučajeve koristim ovaj program/alat. Probaj ga skinuti i cnimi butabilni CD (iso) i butaj s njega i pokušaj izbrisat iz Volkov Commander-a. Iskreno se nadam da ce pomoć. Sretno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Ajd kad svi nešto predlažu, da se i ja uključim... BartPE (modificirana verzija Windows CE, svojevrsne "live" verzije windowsa, proguglaj, skini, snimi CD, bootaj s njim, ima ugrađen file browser (mislim da se zove A43 File Management Utility) pa probaj s njim...
![]() |
#16 |
*
|
Hvala svima puno : cheers2 Killbox ne sljaka - ti programcici uglavnom rjesavaju problem kada postoji "hook" foldera/filea sa nekim procesom sto ovdje nije slucaj, tnx anyway: hello2 : Sad su na redu prijedlozi Mcga, Gorkog i igorba pa cu javiti rezultate kad sve to isprobam. Ako se netko sjeti necega neka samo napise. Nevejerojatno koliko muke sa tako "banalnim" problemom, sva sreca da nije nista hitno. Isto kao onaj problemcic sa Nerom i stranim znakovima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Jesi probao stavit u novi folder pa obrisat sve? Koje si komande probao u cmd-u? Jesi probao obrisat sa wildcards i sa kratkim 8.3 dos imenom? Jesi uklonio atribute: read only, hidden, system? Jesi probao ovaj program (Delete FXP Files)? Jesi probao sa Ztree, tekstualnim file managerom? Jel mozes dat jos malo informacija ili bolje screenshota kako to izgleda? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
*
|
Evo ovako je to izgledalo ovaj zadnji folder nisam mogao otvoriti ![]() Ali sam predzadnji mogao izvuci, i onda bi se u njemu stvorilo jos foldera i tako ponovo i opeti opet, ovako: ![]() Uglavnom delete fxp je upalio!!!!!!!!! Japa hvala ti puno. Inace za info, izbrisao je 781 items ![]() Sto reci na kraju nego da je nakon dugotrajne borbe stroj opet porazen...ovako nekako je to izgledalo: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala svima, problem rijesen, moze lock |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Ajde super! Drago mi je da si rješio problem! ![]() : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |