|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Mane napajanja,tek nakon 2god...
Ovako...buraz jucer dosao kuci,donjeo komp,i kaze nesto ne valja,kada ga hoce upaliti mora cekati cca 30sek da se on upali,a ja odmah,pa rekao sam ti jos dok si kupovao,uzmi bolje napajanje,nije me htjeo slusati... i tako se ja baci na posao,malo pokusao,da utvrdim da nijenapajanje,jer nisam nikad tako sto dozivio,stisnes dugme i cekas 30 sek da se upali komp... testirao prvo memoriju,5sati vrti testove bez greske.... 3dmark,pcmark...sve proslo uredno... i onda ubacim occtspeedfan i metnem test...na idle sve ok,a kada je digao cpu usage,+5V sa 4.90 pada na 2.25...uff,cudno...i tu stalno varira...ostale voltaze ok...a taj +5 nikada 5 vec stalno od 2-4...i nista ubacim codegen 300w da vidim kako ce se on ponasati,nije padao ispod 4.20V... rijec je o neon kučištu sa napajanjem maxpower 400W sada me zanima,jel zna tko,zasto je to sve dobro šljakalo 2godine,i onda odjednom problemi,i kako to da još uvijek radi,a nije nista izgorilo,krepalo....??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
No, da se vratimo tvom problemu. Jednostavno, ako želiš isključiti napajanje iz igre stavi svoje ili neko drugo na njegovu konfu i sve ti bude jasno. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Taj Maxpower je prilicno lose napajanje, imao sam ga i nisam bas bio zadovoljan... sad za malu lovu mozes nabavit OK napajanja, pa ti preporucam da zamijenis.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
zamjeni napajanje u svakom slučaju i ubodi ipak nešt kvalitetnije
![]() |
#6 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
ma budem mu dao svoj hiper 350,sasvim dovoljno za tu konfu...ako codegen sljaka naopako da nece hiper...sta ce bezveze uzimati novo kada cu ja i onako uzimati nesto bolje od hipera,pa da ga rijesim muka... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|