|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Po meni ovo kuciste je obicno klasicno kuciste gledano iz vana, nema sta biti posebno lijepo ili ruzno. Pri kupnji gledao sam na funkcionalnost kucista te sto manju buku - to sam i dobio. Preporucio bih ovog anteca korisnicima koji traze tisinu i eleganciju. Dok recimo gejmeri koji zele mobilni lunapark od kucista nece viditi nista u njemu. Sto se tice kablova malo je nezgodno al moze se fino urediti. Postat cu slike cim ubacim novu konfu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Kuciste je bolesno dobro Buky daj mi reci koliko si ga platio i di si ga uzeo ? Inace kuciste mi je san snova i definitivno cu ga kupiti
![]() |
#64 |
Premium
|
Uzeo sam ga u diskontu i kao sto phoenix kaze dode 1000kn. Al kad uzmete u obriz da sa njim dolazi 3X120mm TriCool venta i nije preskupo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
bycod
|
znam da je milju kn ali mislim da bi to vrlo brzo moglo pasti mozda cak za svetog nikolicu :d
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#68 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
case je stvarno predivan... e sad me zanima kolika je mogućnost ugradnje prozora na taj case-a??? To mi je lijepo ,a kažu da ovaj ima duple stranice???? Hvaala |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
|
ček dis out antec p182 http://www.matbe.com/actualites/15180/ces-antec-p182/ nista groundbrejking ali covjeka veseli lol @ http://www.presence-pc.com/image/Ant...-3-1-jpg-.html ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
UF, izgleda odlicno, pogotovo crna unutrasnjost! Ali imam filing da bi se na ovom vidjela svaka i najmanja packica i zrno prasine... i svoja ruzna njuska ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
®
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
|
cijena ista kao p180 (ali u hr vjerovatno veca ![]() iza ima 2 fan controllera za 2 stražnja tri cool venta rupe za water cooling malo bolje riješene rupe za kablove između komora ima procjep s desne strane izmedju gornje i donje komore tako da sad kabeli za diskove mogu ici tuda, bolji cable management ![]() 3 "držača" za kabele sa desne strane (iza matične) |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
bycod
|
![]() |
#76 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
evo čitam, pa gledam slike, pa pročitam review, i mogu reći da mi je kućište ružno, i ništa posebno. možete sad skočiti na mene, ali to je moje mišljenje. ne bih ga volio gledai svaki dan, a niti se mučiti u svim onim pregradama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
taj mirror finish je više za cure da se mogu gledat ![]()
![]() |
#81 |
®
|
chek stanite malo,što ima crni case ,sa crnim iznutra??? ili samo crni iznutra i ovaj krom ili što već vani? |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
|
Ako netko ima P180 je li dobio ovaj dio http://img.hexus.net/v2/cases/antec/P180/6.jpg ?Ja ga nisam dobio.Evo još slika kako to izgleda http://www.bit-tech.net/modding/2006...ec_p180/2.html taj dio je za ventilaciju grafičke...
![]() |
#83 |
Premium
|
taj "dio" se zove vga duct i blago receno sranje je.. antec ga je odbacio u drugoj reviziji kucista.. ja sam se trudio pronaci kuciste takvo da taj dio ne dobijem ![]() druga revizija je donjela jos neke novosti kao npr 25mm donji vent i više silikona na montaži napajanja (silikona nikad dosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#85 |
®
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Jedno pitanje za vlasnike: naprijed i otraga je 1x120mm vent? Kako se hladi i kako funkcionira zracni "tunel" ako je prednja maska zatvorena? (vidim da nema otvora na prednjoj masci). Tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
imaš od naprijed 2x120mm i imaš od iza 1x120mm i imaš gore 120mm tunel ti funkcionira tak da hladi diskove ak su u doljnjem kavezu(a to je najbolje mjesto) i imaš još jedan 1x120mm u sredini prije napajanja.Najbolje ti je zatvorit tu "plastiku" gore pa da odvojiš napajanje i diskove od ostatka sistema.
![]() |
#88 |
Premium
|
sa strane kucista izmedju prednje maske i samog pocetka kucista je prostor od jedno 2cm kamo su plastične rešetke sa oba dvije strane kamo ulazi zrak kad je prednja maska zatvorena.. ne brini, antec je mislio na sve ![]() edit: evo i slikica sa scpr: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Naime ozbiljno sam zagrizao za ovaj case pa bi me zanimalo par stvari. a vidim da vas par ima tu knofu. Da li u case stane SonicTower+vent na njemu? Te da li će sa ona 3 venta sto se sa njime dobiju +1 na sonic toweru biti dobra temp u caseu? Jer na NB bi jos stavio HR-05 jer mi je cilj imati konfu koju ne čujem baš jako a ovo dvoje mi trenutno proizvodi najviše buke? Imate i mozda koju sliku fino sprovedenih kablova po caseu da vidim kako je to ekipa riješila? |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Stane sonic tower unutra (sa ventilatorom), meni taman dođe u ravninu straznjeg ventilatora. Ja sam imao problem s kablovima, posto je napajanje dolje, a na mojoj maticnoj (ds 4) su svi konektori za struju gore, moro sam prozuživat atx 12Vx2 za 10 cm, jer mi je grafička smetala. na kraju sam ih produzio za 30 cm, da ih mogu odozada sakrit. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|