|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
VRLO OZBILJAN I DUGOTRAJAN PROBLEM
Već mjesecima imam jedan problem koji mi praktički onemogućava korištenje interneta a ponekad i računala. Manifestira se ovom porukom- ![]() Naravno sam sadržaj te poruke nema nikakve veze sa problemom, ponekad se pojavi, ponekad ne, često se browser blokira bez ikakve poruke, i ne samo to, moram ugasiti sam proces browsera u task manageru da bi browser opet mogao pokrenuti, također nije važno ni koji je browser-firefox, IE ili opera, potpuno svejedno. Osim toga ne mogu gledati ni .flv datoteke, flv player se pokrene ali jednostavno ništa ne prikazuje niti se onda uopće može zatvoriti osim task managerom. Da postam ovu poruku trebao sam browser resetirati 3 puta i samo čekam kad će se opet blokirati. Također često se dešava da se i sam windows explorer blokira. Jednom sam privremeno rješio ovaj problem tako da sam pokrenuo AVG antivirus koji je pronašao i izbrisao kojekakve trojan downloadere i druga sranja. Sve je onda radilo normalno. No nakon nekog vremena problem se opet pojavio a isti postupak više ništa ne pomaže niti redovito updejtirani AVG više išta pronalazi.. Ne koristim firewall jer skidam 24/7, računalo nikad ne gasim, uključenje firewalla onemogućava skidanje(pretežno putem torrenta). Formatiranje diska ne dolazi u obzir jer apsolutno ništa ne rješava, samo privremeno odgađa pojavu problema. Što da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmm, za pocetak postaj na link dolje HiJack this log, imas ga i za skinut tamo pa da vidimo sto se desava ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29285
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
probaj Bitdefener online scan, kaspersky online scan, F-secure online scan, imas dugotrajan problem a probao si samo s AVG... ukljuci firewall i osposobi da ne blokira torrent downloade. Update-aj windowse. Reinstaliraj firefox. A imas milijun opcija koje jos nisi probao... Registry cleaneri...Reinstaliraj Macromedia Shockwave... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|