|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Internet Explorer...
Moram koristiti internet explorer za komunikaciju sa bankom. Imam problem slijedeći... tijekom updatea instalirao sam explorer 7.0, ali bankin software ne podržava rad sa 7.0 , nego samo do 6.0. Deinstalirao sam 7.0 iz add/remove programs, ali morao bi reinstalirati 6.0, a ne znam kako. Ustvari, morao bi deinstalirati 6.0 i instalirati ga ponovo. Nemam CD windowsa jer je računalo došlo sa preinstaliranim windowsima. Kako ću to srediti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Jake muke, odeš na M$ stranice i skineš IE6. http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Bio, skinuo i kaže da imam instaliranu niviju inačicu i da ne može nastaviti instalaciju...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nešto slično se i meni dogodilo da sam morao skidati IE7 ali je to prošlo bez problema. Sam sam skinuo sedimicu i nisam morao reinstalirati verziju 6, normlano je radila. Koju točno verziju imaš? Skini baš tu ili noviju i to onu full instalaciju (za to se moraš pomučiti na M$ stranicama ili iz drugog izvora) i opleti onda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Nije baš tako jednostavno.... Kaže kad skidam 7icu slijedeće: Copy error Setup cannot copy the file ieakmmc.chm....bla bla.... i to je to... dalje ne ide... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|