Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.01.2007., 03:45   #1
windfucker
Guest

3DMark za nv6150(okvirni zaključak)

Imam ploču sa navedenim integr.GPU-omm,pa me zanimalo "kol'ko može",tj.gdje je okvirno u komparaciji sa "kartičnim" rješenjima.
Tim više me zanimalo jer do tih podataka prije kupovine nisam mogao doći...
Konfa je AMD3800x2 s939,MBO MSI sa dotičnim chipsetom +430sb,1GB Supertalent CL2,SATA 300 disk...
Ugrubo;u 3DMark 05 ide u rangu nv FX5700/5700U(vrlo male razlike,u par bodova+/-,kako koji dio testa)
Dakle:COD2 vrti u 800x600 u dx7 modu sa gotovo svim detaljima preko 25fps-a konstantno!(no nisam probao u multiplayer modu,podatci su za par prvih misija single player-a).
Fenomenalno rješenje dok (skoro) svi čekamo da se cijene dx10 kartica malo "prizemlje".
Eto.Tol'ko od WF-a ovaj put,a detalje sa slikama ću gledati postaviti u skorijoj budućnosti,kada ulovim više vremena da sve još jednom odvrtim
Nadam se da sam išta pomogao sa ovime...
  Reply With Quote
Staro 19.01.2007., 08:26   #2
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Ja sam imao nakratko 6200LE. Ima svega 2pp i 2vp. Jezgra radi na 350MHz. 32-bitna memorija. Brijem da je tvoja duplo brza.
SRV je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.01.2007., 10:33   #3
Quake2
Guest

Quake2's Avatar

Datum registracije: May 2006
Trebao si napisati koliko bodova dobiješ u 3d marku 05...A ovako si mogu samo misliti
Quake2 je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2007., 20:45   #4
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Quake2 Pregled postova
Trebao si napisati koliko bodova dobiješ u 3d marku 05...A ovako si mogu samo misliti
Rekao sam:kada ulovim vremena,sada sam u ZG
A ako ti se žuri odi malo pogledati rewiew za 5700/U pa ćeš steći sliku o njoj...
I,zaboravio sam:to rješenje možete naći u trgovinama(da sada ne reklamiram nikoga) za već od 450KN!!!
  Reply With Quote
Staro 19.01.2007., 21:17   #5
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Ma to nitko nije lud da kupi za igranje. To sto ima u 3Dmarku 2005 rezu kao i FX5700 nista ne znaci.

opcepoznato je da je FX serija ocajna u DX9...
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2007., 00:30   #6
windfucker
Guest

Stari,ovdje je riječ o integriranom rješenju,btw far cry izgleda odlično i to NIJE FX serija,to je valjda jasno...mislim da si promašio ideju ovoga posta SRV,nhf...
  Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 03:49   #7
windfucker
Guest

Kao što sam i obećao...izvol'te:http://img262.imageshack.us/img262/6...shot0010no.jpg
Dakle,solidna zvjerčica...za svoju klasu,i čini mi se,odličan izbor za prikraćivanje vremena,dok se directX10 grafe malo ne o'lade...
Naravno da će okorjeli gameri odmah siknuti,ali...(: DualWiel iš,beštije...miiiiirrr!!!: roller : )...ovo shvatite samo kao "Ultramali review mogućnosti u SPOREDNIM namjenama chipseta 6150"
Za kraj...malo,al' čovjeka veseli.
(ovdje stajao link koji ne vodi nikuda,mojom greškom.Ipak,ako ga trebate,2 je posta niže).
Eto.Pozdrav od WF-a

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 02.02.2007. u 00:02.
  Reply With Quote
Staro 25.01.2007., 14:25   #8
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Za kraj...malo,al' čovjeka veseli.
Za nevjerne Tome http://www.tomshardware.com/2005/07/...rts_vii/page4.
Eto.Pozdrav od WF-a
Dear Visitor. The page you requested couldn't be found - If you followed a link from another Website please inform their Webmaster. If you happen to get this message while browsing Tom's Hardware Guide please inform the Webmaster of Tom's Hardware Guide.

Please check the URL in the address field of your browser. All pages end with .html, maybe it is .htm. You might want to use the Search Engine to find what you are looking for.

You might want to check the Historical Archive. Here you can find all articles in a chronological order.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2007., 23:57   #9
windfucker
Guest

Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore