|
![]() |
#1 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
Hard disk mi je krepo...trebao bi uzet novi..
ali neznam koji...mislim model... jel ATA, SATA, i slicno...ne razumijem se bas zu to trenutno sam imao T380011A (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) e sad...s cime da ga zamijenim.. maticna je: Abit KV8 Pro (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) VIA K8T800Pro, AMD Hammer thx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Ploča ti podržava i ATA i SATA, tako da ti je svejedno, možda bolje uzeti SATA disk. Možeš i SATA2 samo treba biti disk podešen da radi u SATA1 modu (a mislim da su svi po defaultu podešeni na SATA1). Ne možeš fulati. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
tako je SATA uzmi.Znaci to smo rijesili,a sad koji bi disk htio,biraj - hitachi,samsung,seagate....nemres fulati,evo ja cu rec hitachi za pocetak posto ga imam u kompu ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sami je tih i hladan, a preporučam i Seagate koji ima dobre hardove (pogotovo serija 7200.10) i poveliku garanciju (5 g.).
![]() |
#7 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
ja isto imam Hitachi 200GB SATA i super je, Od Samsunga sam imo prilike vidjet samo IDE 40Gb ii SATA 320GB i oba dva su cudna, ovaj od 40 ima neke musice u windowsima , a prijatelj mi ima ovaj od 320 i odjednom mu je doslo da ga ne prepoznaje,pa ga opet prepoznaje i tak u krug par puta. Kaj se tišine tice Hitachi ti je isto tih ko Samsung a oko topline....meni je moj na 26C to fakat nije puno. za Seagate i Maxtor i Western Digital nisam bas imao prilike vidjet novije modele pa onda za njih nisam ziher |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|