|
![]() |
#304 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Khm...evo sad je iznenada totalno poludio. Prije 10 min sam morao čekati par sekundi da učita stranicu, sad je učita za manje od sekunde. Meni više niš nije jasno... |
![]() |
![]() |
#305 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
radi kak je radio i prije. i još uvijek ne vidi extra memoriju. ovo kad ne možeš učitati stranicu je obično znak da radi neki cron job kako bi cache-ao nove podatke, a kad je brz znači da je uspješno cache-ao.
#306 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Znači i server oče još KEŠa ($) ![]() Ona ideja o majicama nebi bila loša, jer mi se ona prijašnja već podosta izlizala ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja takve niti nemam ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#309 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#310 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Puno se kudilo, a da nebi isplao da smao kudimo, treba i pohvaliti. Eto čestitam na tome da je Horza uspio nekako natjerati forum da dela ( a možda i nije već se misteriozno sam popravio u stilu elektrike na FIATima u 80im godinama ![]() : ![]() : cheers2
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#311 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Uopće nije Horza složio nego ja. Došao sam sa kombinirkama, čekičem i žicom i server se je preporodio. Znao je on da bi moj popravak završio sa bijelim dimom pa je odlučio raditi.
#312 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Svaka čast horza. Danas je stvarno minimalno štekao, samo jednom mi nije htio učitati forum, sve ostalo 5. |
![]() |
![]() |
#315 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
izgleda da je novi kernel proradio ![]() Aktivni korisnici: 154 (86 članova i 68 gosta) Khmmm Ne sjecam se da je ikad islo ovako dobro: goood : : goood : : goood : |
![]() |
![]() |
#318 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
@Horza Ovo ce zvucat glupo, ali jesi li namjestio tu sve?? 2G / 2G, 1G / 3G split HIGHMEM solution for using up to 4 GB of memory HIGHMEM solution for using up to 64 GB of memory Jbg ocigledno je cesto naj***enije ![]() Ako jesi sry na smetnji. |
![]() |
![]() |
#320 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
#322 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
#324 |
Torrent freek
|
#325 | |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Inace tokom dana forum radi odlicno ali pred 18h teze se ucitava ili nikako. |
|
![]() |
![]() |
#326 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Dakle na kraju ti nisi osrtavija niti jedan post, nego je ''server'' reka da je dupli post, iako on to nije ?
![]() |
#328 |
Premium
|
Vidjeh Horzinu obavijest... Čini se da mu ne gine još jedna neprospavana noć ![]() |
![]() |
![]() |
|
|