|
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Sad se fakat 971p (ali bijeli) moze nac za 3000kn (barem po cjenicima). Mislim da je to sad najbolji izbor od obicne 19". |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
daj mi recite,znači to bi bil pravi potez dok bi ubo samsung 971p?več duže vrijeme imam namjeru kupovat 19",pa je dotičnom pala cijena.... @gorluk,vidm ti baš inzistiraš na tom phillipsu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Samsung 971P je relativno ok, ali na njega nisam računao jer mu je cijena bila viša. Oba monitora su dobri za svoj cjenovni razred (Philips 190P7ES se već može naći od 2500kn), i moja preporuka bi bila pogledati monitore, po mogućnosti ih malo testirati u dućanu s nekoliko slikica za tu namjenu, pa onda odlučiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Da, Philips ima relativno visoko vrijeme odaziva po specifikacijama, ali ljudi koji ga imaju kažu da im je ok za igranje. Što se tiče cijene, varira od 2500kn, pa do preko 3000kn - moram pogledati u kojem shopu je 2500kn, pa ti javim, ne sjećam se napamet. A što se tiče izbora između 971P i tog Philipsa, morat ćeš sam odlučiti - pogledaj ih uživo i i sprobaj, pa vidi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
imo vrlo koristan link za bilo koga ko razmatra kupovinu lcd monitora: http://forums.anandtech.com/messagev...&enterthread=y
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja imam samsung 940bf i mogu reć da je monitor super. boje su vidljive iz svih kuteva, nema duple slike tj duhova pri brzim pokretima slike, ima izbor kontrasta za tekst, internet, filmove i igrice tak da puno manje umara oći, DVI+analog priključak ali mana tog monitora je što nema pomičnu bazu |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Pozdrav svima!!! Imam namjeru kupiti ovaj model (931 BW). Ali me zanima gdje ga kupiti. Imao ga je M-San, ali ga navodno više nema. Čitao sam starije postove u ovoj temi i u slučaju da ne migu nabaviti ovaj model, što predlažete do 2500 hrvatskih novaca? Naravno mora biti Widescreen. Monitor će služiti za sve osim igranja. Pozdrav!!! Zadnje izmijenjeno od: merlin10. 14.01.2007. u 11:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |