|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Imam problem. Ja sam u domu na Savi i uglavnom skidam preko e-mulea. E sada imam stalno Low ID pa me zanima da li mogu imati HIgh ID?? Mi imamo router i statičku IP adresu, firewall isključen. Probao sam mijenjati portove, ali ne pomaže jer ih ne mogu forwardati. Ne znam koji router koristimo. Da li se nekako može pronaći otvoren port i onda preko njega spojiti se?? Probao sam sa netstat -a u cmd-u,ali ima hrpa tih portova pa ne znam koji. Ako znate kako to napraviti molim vas podijelite. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Tko ima staticku ip adresu? Tvoj komp ili tvoj router? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Router. Svi kompovi unutar mreže imaju drugačije IP adrese,ali kad izlazimo na net onda router šalje statičku IP adresu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Imam komp koji je na netu i koji ima emule - spaja se preko routera, ali portovi preko kojih se emule spaja su forwardani na njemu. Čito sam da bez port forwarda na routeru se može imati low id - možda zbog toga. Ne znam kaj bi drugo bilo budući da sam priličan lejmer u umreživanju (znam samo ono najosnovnije).... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
A ako nemam pristup routeru jer pristup imaju samo admini doma?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Ja sam na internetu nasao kojekavih crackanih emule-a i sta ti ja znam...trenutno koristim "Emule version: Razorback3 Next Generation v1.1" i mogu ti reci da sam skido i neke filove i po 50Kbps, stvarno je brz...samo sto nekad download kad se približi kraju se jako uspori... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
To znam, ali e-mule ima toliko dobrih stvari za skinuti koje ne mogu naći na morpheusu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
pozdrav.. da ne otvaram novu temu,postavit ću pitanje ovdje.skinuo sam emule sa njihove original stranice,ali mi stalno javlja /NCRC grešku(vidjeti atachment)..dobio sam savjet da odem na run,cmd i da tamo pokrenem-al mi ne ide..molim pomoć-hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
bok ljudi, ja sam isto na savi i emule mi više ne radi, prije je bilo sve ok al unazad par mjeseci ne radi, kako da te portove namjestim?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|