|
![]() |
#1 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Riječka burza-oprez
U petak mi je prijatelj preko oglasa u riječkoj burzi nazvao tipa za HDD maxtor 40Gb za 300 kn,i oni se lijepo dogovore i on mu donese 300 kn ovaj njemu hdd.Ja dođem kod njega jučer(subota) da složimo komp ubacim hdd kad ono Hdd od 40MB ![]() ![]() Nemam komentara ali nadam se da dotični možda ovo pročita na forumu i da mu slične stvari neće padati napamet. Do sad nisam imao problema kod kupnje preko burze niti preko neta(Pozdrav GregSe ![]() ![]() S toga dragi Riječani pazite kod kupovine preko burze,provjerite što uzimate PS Evo broja dotične spodobe pa slobodno riječani obratite pozornost da se i vama ovaj broj ne bi našao na crnoj listi 091-596-1890
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Tu bi pomogao SMSbomber ali je stvar da ga nema koji bi radio na nasim mrezama ![]() BTW: kako nije vidio naljepnicu na hardu a i vecina se hardova da prepoznat jer razlika (optička) izmedju diska od 40MB i 40GB je ogromna, sve u svemu tvoj se prijatelj lijepo zajebal. p.p.s: provjerite s PM8 taj disk da slucajno netko nije izolirao bed sectore (makar po toj teoriji trebalo je biti 38GB bed sectora ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Sistem---> Hardware --> Device Manager -->
Ako se radi o Maxtor 40GB disku s 7200 o/min trebalo bi pisati Maxtor 6E040L0 Daj mi javi kako ga prepoznaje u Control Panelu ---> Sistem---> Hardware --> Device Manager
Ako se radi o Maxtor 40GB disku s 7200 o/min trebalo bi pisati Maxtor 6E040L0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Riječka burza-oprez
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Re: Re: Riječka burza-oprez
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
2)ako se ne kuzi u hardware koga vraga kupuje van ducana...ko da ja odem kupiti na hrelic rabljeni auto a nemam blage o istima...i kad me neko zahebe sam sam si kriv 3)protiv varanja sam i laganja ali shvatite da nisu svi posteni.. 4)vjerujem da ce drugi put brze grlom u jagode |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Ovo ispod nisam ja! :)
|
Ne znam kako vi u Zagrebu i okolici rješavate takve stvari, ali da se to ovdje (St) nekome desi, majstor bi progutao disk od 40MB i svario ga u pet minuta. Sve bi podatke s diska znao napamet.
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
svaka skola se placa, a ovdje skolarina nije bila tak ni velika.
![]() |
#15 |
Premium
|
problem je sto takvi kvare poslovanje nas postenih ![]() iako, priznajem, i ja volim vise kupit nesto od nekog koga znam barem s foruma ovako nikad se nisam libio kupiti nesto od nekoga iz oglasnika...ipak, u posljednje vrijeme nedam pare tako lako....ima jako puno naivnih ljudi a sok ima takvih bit ce i varalica.... evo, zadnje sto sam prodao (proc+mbo+ram) sam prodao tipu u pulu koji mi je pare uplatio unaprijed na racun...mogao sam ga ladno zajebati a vjrerujem da ima gomila ljudi koji i bi |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
svaka cast greg ![]() ali priznajem da me je strah kupovati s neta. Narucis od nekog hdd a on ti posalj neki stari hdd kao sto je ovdje slucaj ili neki komad metala koji je podjednak tezini hdd pa se ti mozes slikat Jel netko ima iskustva sa slanjem po busu??
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
tak da mislim da je takav transport ok. ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Riječka burza-oprez
Citiraj:
- sve preko vrijednosti od 50kn se ne kupuje od nepoznatih.. - svi prodavaci te uvijek hoce preveslati - uvijek isprobaj prije kupnje Skoro uvijek kupujem rabljeni dobro ocuvani HW i nemam niti jednu komponentu pod jamstvom i mogu reci da sam vrlo zadovoljan (financijski). Puno puta nesto prodajem preko plavog oglasnika ili ponekad ovdje i uvijek sve ispadne korektno.
![]() |
![]() |
#20 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Meni je fakat zao covjeka, a vjerujem da je stvar bila zapakirana u vrecicu, s 40GB naljepnicom, pol vas bi popusilo na istu foru (odnosno, rekli bi sami sebi "ne da mi se zajebevat sad s provjeravanjem harda, pa vidis da je oridzidzi zapakiran" i sl)... Nemrem vjerovat kakav scam. Ovak, ono kaj bi ja napravio je da bi fakat sve poduzeo da sjebem tipa - oso bi u murju i sve fino objasnio - mislim da bi takvom papku samo da mu zakucaju na vrata, gace bile pune dreka. Nebus ni prvi ni zadnji kojeg je pokuso preveslat, a vjeruj mi, mali scam vodi u vechi, pa jos vechi itd. Murja sam ceka da uhvati takve majmune dok su jos "zeleni"... (A ovo se inace moze okvalificirat ko standardna "obmana" ili kak vec) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
..
|
Citiraj:
sori ali ja i dalje ti tvrdim da je tip zeznuo ako vrecica nije bila skroz zatvorena i zapakirana skroz...ako je bila otvorena onda molim isprobaj disk.. a najgore je sto ti je kupovina postom sigurnija..posto posta ima sve podatke od osobe koja prodaje kako bi im mogli pare dati..istina ne isplati se 300kn zbog toga... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
pa je li neko stvarno misli da bi policija trazila vlasnika tog pre-paid broja za stetu od 300kn vjerujem da bi tajne sluzbe za to trebalo upetljat steta se vjerovatno nemoze popravit i ajmo dalje, svi pamet u glavu
![]() |
![]() |
#25 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
i jos usput ne bi mu ga kupija bez provjere i da je originalno zapakovan moga mu je ispast iz ruke na putu iz ducana
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|