|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Problematični folder
kao prvo molim vas svih da mi ne zamjeritte ako nekaj pogrijesim jer sam novi ovdje.ovako: winowsi su mi nekaj trokali i sda sam sam ih reinstalirao . kada sam ih instaliravao stavio sam opciju da mi ponovno snim sve datoteke od windowsa ali da mi ne dira nikaj od ostaloga. i dobro, sve se instaliralo i ja sada upalim komp i pokusam otovriti folder od starog user-a tamo u c: pa documents and settings i nece pise mi accses dinaed. poludio sam. ali najfore mi je sto taj moj user nece otovriti a jedan drugi koji sam imao hoce u potpunosti otovriti. znam da mi je sve jos uvijek na hardu jer kada odem na properties od c:-a odnosno od harda pise da mi je 56% zauzeto. i jos sam probao nekaj:imam doma boot cd od linux-a i kada tako podignem linux onda mogu sve te stvrai u tom folderu pregledavati i pokrenuti, ali nemogu nista mijenjati jer je to samo boot cd s kojim nemozes nista mjenjati .molim pomoc jer cu poluditi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bilo je već par takvih tema, potraži malo, meni se jednostavno više ne da stalno tražit i pucat link... Dobrodošao na PCE forum. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
inače kad se radi reinstall windowsa obično se formatira (ne quick format, već full) upravo zbog toga da se ne dešavaju ovakve stvari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema to veze s njegovim problemom...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
da da ali kako bi ja sada mogao otvoriti taj fucking folder????? je bi mogao mozda da skinem svoj hard pa ga kod frenda spojim na njegov komp ali preko ladice??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Google => folder ownership Google => Simple file and printer sharing etc |
![]() |
![]() |
|
|