|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Restart problem
Komp mi se restarta sam od sebe. To mi se događa odkad sam nabavio komp (dakle nekih 4-5 mejseci), ali u pocetku se to desavalo mozda jednom u 2 tjedna, a u zadnje vrijeme nemoze proc 15 min bez restartanja. Mislio sam da je problem bio u napajanju koje sam dobio sa kucistem, ali ni sa novom deltom stvar nije rjesena. Kad sam nabavio ovaj GoodRam zamijenio sam ga neko vrijeme umjesto Kingmaxa, al opet problem je ostao. Jedino sto sam primjetio da kad mi je torrent klijent iskljucen da mi se nista nedesava, odnosno sve je uredu. U pocetku sam imao BitComet, pa sam probao sam Azureus i BitTorrent al stvar se nije mjenjala. probao sam i BitLord i ucinilo mi se da se stvar poboljsava, ali nakon nekog vremena opet su poceli problemi. sad imam utorrent i stvar je ista. do sad mi se komp nije niti jednom restartao a da torrent klijent nije bio pokrenut. inace kad idem sam restartat komp, to ide normalo, bez ikakvih problema. probao sam pogasit sve firewall, as i av programe ali problem je i dalje ostao. s obzirom da imam integriranu mreznu na prilicno losoj maticnoj, kupit cu i novu mreznu pa probat. fala unapred na svim prijedlozima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja imam slican problem, bas sam napravio novi thread. Meni se komp resetira kad nista ne radim na nejmu svakih 15 min. kad igram igre ili bilo kaj, pa bilo li to 5 sati, onda sve radi. Al cim ga ostavim 15 min restart, pa opet 15 min, pa restart i tak moze u nedogled. Sada sam skinuo neki antispyware program Hitman 2. Program mi se cini OK. Naime on sam skine dosta programa za spyware tip adaware spybot i ostale i automatski ih instalira, updejta i napravi scan. sad sam na nekih 60% pa ti javim kad zavrsi dal jos imam problem sa restarom....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
provjeri jel se neš ne pregrijava moguće da je i to grafa? znam da je bilo da se neke griju ko ....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|