|
![]() |
#214 | |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#216 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Tek sam sad uspio vidjeti da mi je objavljen post... Divno. nakon samo 4 sata |
![]() |
![]() |
#217 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
horza daj reci covjece sta treba. ako treba drugi hosting evo ima ljudi skupiti cemo lovu ***ote lova dao bi 100kn veceras jer sam napisao tri posta i izgubio zivaca vrijednijih od 100kn. daj nadji UBER host koji se nece srusiti ni sa 100 000 simultanih konekcija i onda reci koliko to kosta. jer ovo u zadnja 3 dana je nevjerovatno. evo ja sam za da kazes kako mozemo pomoci nije da mislim da si nesposoban ili ista takovoga vec mislim da problem nadilazi financijske mogucnosti a tu se da uskociti.
#218 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ljudi, zadnja 4 dana sam spavao ukupno 15-ak sati. jer nam se od upgrade-a stroj ruši s bilo kojim kernelom osim staroga. a stari ne vidi extra RAM. kad radi, radi na starom kernelu. sad čekam da većina ljudi ode spavat pa da probam skompajlirat još koju verziju. kad to riješim, sve bi trebalo radit kak spada. i bolje. barem je tak radilo onih par sati što su novi kerneli uspjevali izdržati. sorry što sam odustao od bilo kakve komunikacije sa svima osim Denisa oko toga svega. hvala na prijedlozima o donacijama/plaćanjima/svemu tome. ne u moje ime, nego i u ime pc eksperta. ekskluzivno: kada sam napisao "imali smo odličan brainstorming, svidjet će vam se što spremamo" fakat sam to i mislio. neke od prijedloga koje su ljudi ovdje iznijeli smo odlučili pokrenuti prije kakvih mjesec dana (a neki od njih se kuhaju već više mjeseci... jedan čak i godinama). i da, biti će puno toga lijepoga već u ovom kvartalu, čak i hrpa stvari koje bi trenutno rijetko tko uopće uspio zamisliti. tak da ono... please, nemojte brijati da je ovo stanje kakvo treba biti ili išta takvo. već mjesecima konstantno radimo na upgrade-ovima i svakakvim logističkim pripremama za svašta novo i onak... stvari ne rade kak spada, ali jednostavno (sad govorim za svoj dio posla) nemam vremena paziti da se ovakvi zastoji u radu ne događaju. postavili smo si neke okvirne rokove i jednostavno ne stignem biti uredan i paziti da sve prolazi bez da itko išta skuži, kao što je to bio slučaj do prije kakvih par mjeseci. btw, ne volim da me se proziva ako sam odlučio šutjeti, ali istina - malo je nategnuto reći da se to moglo zaključiti ![]() inače, ima dosta kontakata na koje se je moguće obratiti oko svega i svačega... npr službena mail adresa za prijedloge je team(at)pcekspert(dot)com eh, da... i kolko sam skužio, dobar dio ljudi koji briju samo po forumu i briju da je to glavna stvar u PC Ekspertu, pa ne uspijevaju sagledati situaciju s malo višeg nivoa, je zabrijao da ja imam neku odlučivačku ili kakvu već ulogu u PCE-u. tome nije tako. ja sam šljaker. i nisam glavni admin na forumu. Tor je. Jelc također. ja imam administratorski status čisto radi održavanja pozadine stvari. ... čisto da ne bi bilo zabune ...
Zadnje izmijenjeno od: horza. 09.01.2007. u 00:49. |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Naravno svaka pohvala za sav taj trud. Ajmo ljudi na spavanje da bi Horza opet bio budan. =: ) |
![]() |
![]() |
#221 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
#225 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Baš, forum leti ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
8:29 ujutro, forum također leti, jučer i prije je bio unavailable ili je kašljucao. Horza, care, čini se da je proradilo kako treba? ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#235 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
#238 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|