|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
s478 hladnjak..........
Eo zamolio bih vas,tj. nekog od vas,ak ima s478 BOX cooler da ga ne koristi u zamjenu za Glacialtech Igloo 4200 koji je kod frenda u konfi i stvarno je preglasan......pa bih vas zamolio za zamjenu,nije problem frendu nadoplatit ak treba,a sad ni ne zeli bacat pare na one Zalmane po 2** kuna........koristi komp za office pa mu nisu vazne performanse,al tišina je.......pa ovaj BOX cooler je zasigurno tiši.........eo to bi bilo to od mene.......ak netko ima a da ga ne koristi pa da se zamjeni.........Unaprijed hvala!!!! ![]() 56K WARNING!!!!!!!! Btw. ovo nisam htio stavljat u tržnicu pod zamjenu jer je ipak rječ o hladnjaku,a ako trea bit u tržnici,nek moderator slobodno premjesti....
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
pa jednostavno skini taj vent i zamjeni ga drugim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
freak
|
al hoce to moc ohladit hladnjak od proca??? mislim da ima to za nabavit,to je 60mm ventilator koji se vrti na 6000okretaja,pa zato pitam oce moc neki drugi to ohladit??? al pod uvjetom da bude tiši jer se ovaj čuje ko turbina..........
![]() |
#5 |
freak
|
manje okretaja da ce imat problema onda.........jel tako?? -->
aha...........eo,procesor je Intel Pentium 4 2.00Ghz Northwood jezgra........temperatura sa ovim Glacialtechom mu je 42 stupnja........a frend ni ne planira klokirat.........zato mi je bitno koji vent da uzme jer je 42 stupnja na nortiju ipak mal previse,pa se bojim da ako hoce tisi ventilator ---> manje okretaja da ce imat problema onda.........jel tako??
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako bi 42°C bilo previše, onda stvarno ne znam ![]() Bez brige, o.k. je to temperatura, neće mu biti ništa. Pošto je to office konfa, nisu mu bitne performanse u full loadu. Napravi ovako kako ti je Crash sugerirao i provrti neki test, čisto da budeš siguran bude li stvar radila pod većim opterećenjima. Gledaj da u idleu ne bi smio imati temperaturu višu od 46°C. "manje okretaja - slabije puše" ne nužno ![]() Također bi mogao razmisliti i o dodavanju npr. Silent Eaglea u kućište, vent je tih a povećat će protok zraka i smanjiti temperature.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Tom procu nebi bilo nista niti da skines taj ventilator jer se provjereno moze hladiti pasivno, no samo ako je kuciste otvoreno. Bilo kakav ventilator da stavis gore ce ga ohladit bez problema na normalne temperature, samo provjeri kakva je situacija sa pastom i po potrebi stavi novu ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
freak
|
Ok......hvala vam na prijedlozima.........i zaboravih reć,ima sa strane 92mm ventilator koji upuhuje zrak.......još ćemo dodat jedan 80mm na ispuh i stavit na hladnjak onak kao ste vi rekli i bit će dobro!!! Još jednom zahvaljujem!!!
![]() |
#9 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Skinite taj vent dole sa onim roza aluminijem, kupite u Ve-milu GT 80mm i lijepo ga spojite na 7V, prije toga lijepo očistite prašinu i stavite tanak sloj paste. I bude ga ohladilo. Samo ga lijepo zavežete nekako. Iako mislim da će i na 12V biti ultra tih u odnosu na ovaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|