|
![]() |
#1 |
pazi babu!
Datum registracije: Jul 2006
|
TV-out na SCART
imam jedan mali TV koji stoji neiskorišten a htio bih ga spojiti na komp. ima samo antenski i SCART ulaz. zanima me da li bi slika bila normalna kada bi ga spojio na komp S-Video to SCART (ako se može) kabelom iz Linksa? čuo sam da ATi grafe ne mogu prikazati sliku u boji na taj način. grafa je 9800Pro. hvala!
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
ja bome nisam čuo za takav podatak. scart ulaz ima iste pinove kao i s-video plus još dosta drugih. ak imaš kabel koji na jednoj strani ima s-video a na drugoj strani scart, to mora funkcionirat. jedino ti zvuk ne ide prek s-videa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni je ova shema pomogla prije sa Radeonom 9000, takodjer problem sa crno - bijelim Tv-Outom.Treba kratkospojit ova dva pina. ![]() ![]()
![]() |
#4 |
pazi babu!
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma rastavi adapter i samo spoji nekom žičicom, tak sam ja sebi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ti si zapravo napravio adapter na composite video i to dvoje si trebao spojiti preko kondenzatora od 470 pF. Evo malo googlanja: scart pinout s-video to composite
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zašt kad i ovako radi bez problema... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
Oglas
|