|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Dvojba!
Ako bi mi neko mogo preporucit sta odabrat od ovo dvoje: Leadtek WinFast A6600GT 128 ili, Galaxy 6600GT 128 http://www.guru3d.com/article/content/169/ http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=762 Zahvaljujem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
ako baš mora bi ta onda Leadtekica...ako ne..onda 7300gt...u tom rangu više manje! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Uzimam polovno,za galaxy lik trazi 650 kn a za leadtek 600... Pa imam love dosta... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Ma pazi,kao prvo nebi uzimo ATI ![]() Ovakva mi je situacija;samo bi tjeo malo pojacat grafiku na ovom kompu(AGP),jer cu ionako uzimat novi komp u dogledno vrijeme... Sad imam 4400 ti 128...pa bi samo tjeo ubost bolju graficku... Sistem je: XP 2.8,nf 2,1gb ram... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
A šta ne valja ATI-u?! : bonker2 Slobodno baci 600KN u vjetar! Dvoumio si se između 6600GT i 6800GT! Ja se između Severine i Danijele ne bih dvoumio!: nono : http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=56475
![]() |
#10 |
Registered User
|
Pa dobro,nemoras se ljutit odma,lol! Pa eto tako...simpatiziram nvidiju vise,sta je to cudno... I nisam se dvoumio izmedu 6600 i 6800,nego izmedu ove dvije kartice... Da imam od koga,bi uzeo 6800 prije...al eto,imam ponude za ove dvije pa sam samo pitao za savjet! Probat cu spustit cijenu od leadtekice na 500 kn,pa cu vjerojatno uzet,ako ne nista... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Evo na kraju je ispalo tako da necu nijednu od ovih kartica uzimat,jer je jednu lik prodo(leadtek),a drugi ne zeli spustit cijenu na 500 kn(galaxy): baad : ...cak sam dobio i peradu preko telefona od lika,da kako se usudujem uopce i pitat tako malo novaca za nju...ja mu kazem:"malo sam se raspitao na netu,na forumu i ljudi govore da nema teoretske sanse trazit vise od 500 kn za tu karticu"...a on meni:: finger : "ma sta mene boli k**ac sto ti balavci i studenti koji u depu nemaju ni 100 kn pisu po tom forumu i valjaju gluposti,itd..." A ja nemu:"ali znate to vam je PC Ekspert forum,tamo vam se skupljaju ljudi koji znaju nekog vraga" "Ma ajde...!" i poklopi slusalicu.... : lol2 : : lol2 : : lol2 : Nista,nastavit cu gledat ovaj forum,pa ako uleti sta cu vidjet... Najradije bi uzeo 6800gt,pa ako ima ko kakvu ponudu molim da mi se javi ovdje ili na prajvat! ![]() p.s. I ima topic na "kupnja" isto... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|