|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
problem sa startnom trakom......ne znam sta je......
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
kad ti se to pochelo događati? Odi na Start>All programs>Accessories>System Tools>System Restore i vrati si sve onako kako je bilo prije...bude radilo...(zadnji chekpoint tj jučer ili sl) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Probaj skupiti par njih u jedan folder (tipa programi) pa da ti se ne pojavljuje ovaj drugi red programa... Mada, ne bih se čudio da su i win malo popi****.
![]() |
#5 |
®
|
joj da ti nacrtam...prati owo sto sam ti napisao Start>All programs>Accessories>System Tools>System Restore I odi onda na restore my computer to an earlier time(dovedi moje računalo do ranijeg vremena)...da ti prevedem i ako ti se taj problem počeo događati danas 07.01.2007,vrati na točku prije znači 06.01,05.01...itd Ako ti se počelo događati jučer (06.01),vrati vrijeme na 05.01 itd... Ako si "vratiš vrijeme" na npr 05.01 sve će ti biti na kompu isto kao toga dana kontash? Tako mora raditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
®
|
joj ajde napravi ono što sam ti rekao pa ches vidjeti da će valjati...(naravno ako dobro napravish...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vrlo vjerojatno su ti se fontovi poremetili... RMB na desktop->properties->appearance i tamo pod advanced ili nešto ne pomaže?
![]() |
#10 |
®
|
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sorry nisam mislio da je tak blesawo Kažeš onda ti normalno otvori programe kad kliknesh na nesth? Ti kad odes sa mishem u to prozirno područje,jer se vidi kakva razlika među bojama? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Start -> Run %SystemRoot%\system32\restore\rstrui.exe OK
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
®
|
ili owak Restartaj komp, drži/stisni F8 i odaberi da ti boota Last Known Good Configuartion |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
eo....napravio sam......radi.....hvala vam......ide vam reputacija gore......
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|