|
![]() |
#61 | |||||
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
pitas ih: sto bi rekao tvoj brat, kud da idem? i odes u suprotnom smjeru (recimo da je lijevo pravi put) ovaj kaj laze bi ti rekao da bi ovaj rekao da ides desno ovaj kaj govori istinu bi ti rekao da bi ovaj rekao da ides isto desno, sto nije istina zato sto bi on lago... ili jednostavno zamolis nekog da te odvede do rima, ako te odvede u vuko***inu, polomis mu zube i odes drugim putem ![]() evo par od mene: 1. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Zanimljivo. Kad računam po redu onda dobijem krivo a kad prvo tisuće onda dobijem dobro. Ovo s kućama sam znao. Ima tko još kakve testove? Baš su me zainteresirali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
@emperror: 2. zemlja će biti iste mase ako koriste materijal sa zemlje? 3. svi će dobiti jabuku, ali će jedan sa jabukom dobiti i košaru
Silent PC: Biostar GF8100 M2G+, AMD Phenom X4 9650, ZEROtherm BTF80, 2x2 GB Kingmax DDR2 1066MHz, Samsung F1 640 GB, Fortron PNF 400W cooled with Scythe S-Flex 800 RPM ![]() Zadnje izmijenjeno od: PC Maniac. 04.01.2007. u 08:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Ma jasno!
Datum registracije: Dec 2006
|
hebemu stvarno ne shvaćam kako može ispast 5000, bilo da pogledaš letimično ili korak po korak...uvik isto...kako vi to zbrajate?! Baza je u tome šta svi ne pogriješe sve do 4090, e a onda se za... kad dodaju 10, 4090 + 10 nije 5000, nego 4100....hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
1. Drugi je prvi popio identično piće ;-), prvi nije imao što popiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
onaj sa rimom: cargreska (emperror) je pogodio, mogo si pitat samo jednog od njih, dakle pitanje je bilo sto bi mi rekao tvoj brat. u tom slucaju obojica odgovaraju isto a ti njih ne slusas neg ides u drugom smjeru ![]()
![]() |
#68 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
"4. Citiraj: Bio jednom kralj sa 2 sina...kralj na samrti odluci dat svo bogatstvo jednom sinu, al se sazali nad drugim, pa im rece da ce bogatstvo dobit onaj koji sa svojim konjem zadnji dodje do grada udaljenog 10km...i tako oni krenu i jedva da uopce idu, naprave metar pomaka za mjesec dana. I tako jednog dana prolazi mudrac i poprica s njim, cim su zavrsili razgovor, pocnu brzo sa konjima galopirat do grada....sto im je mudrac rekao?" Rekao im je da zamjene konje.... .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
Meni odmah doslo na 4100, a isao sam normalno????? Mozda ima ona fora da sa percepcijom, kao koliko ima slova e u recenici, a posto covjek ne cita svako slovo posebno, ona koja inace ispustis ne procistas, ali sve to kad jednomrijesis zapamtis! |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
odprve sam dobio 4100 :confused: Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Registered User
|
ovo sa kosarama ste svi ja mislim tocno odgovorili...dakle zadnjem das kosaru i jabuku ovo sa kraljem...zamjene konje ovo sa zidom oko ekvatora...tocno je rekao PC Maniac...zemlja ce ostat iste mase...logicno Ostaje vam ovo za pice....to zasad nitko nije odgonetnuo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Registered User
|
Citiraj:
a sto se tice ovog s picem -Oba covjeka su popila svoje pice -Oba covjeka su popila ISTO pice iste kolicine! -Oba covjeka su zdrava ko dren -Oba covjeka nisu mentalno zaostala pa da pola proliju kada idu pit -Oba covjeka su iste ''velicine'' i tezine i staja znam ine -Oba covjeka su narucila kod istog barmena, i ne, barmen ih nije za***o -.- -Oba covjeka su usli u bar u istom stanju (dakle nisu bili drogirani, pijani..) -SAMO JE JEDAN UMRO!!!! Eto sad sam vam dovoljno pomogo...sad se snalazite ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() daj reci odgovor : sweating
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ovom je stalo srce jel je vidio sisatu cehinju? ![]()
![]() |
#81 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Konobar je bil iz filma Quentina Tarantina : lol2 : i eto rupe na celu. ![]()
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Stao na kockicu leda i slomio vrat? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
the luda ribetna
|
hahaha ne nego je otrov u oba pica...jedan koji ne umre...popije brzo dok se led ne rastopi dok se kod drugog, koji umre otopi te ga otruje... dakle ili konobar ili onaj koji je prezivio su ubojice ![]() ![]() ja vam dao poticaj vi nista pa vam odogovrio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() kocke leda su od prljave vode ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
the luda ribetna
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Registered User
|
Renata je uvijek pokazivala sklonost prema brojkama, pa Jadranku nije ni najmanja začudilo kad je Renata i djedov rođendan pretvorila u matematički zadatak. ''Zamisli'', reče neki dan Renata, ''danas moj djed Stanko, a i moj brat Nedjeljko, imaju rođendan. Godine jednog i drugog izražene su istim znamenkama, a razlika tih dvaju brojeva godina jednaka je našem kućnom broju. Možeš li reći koji je rođendan proslavio moj djed?'' S obzirom na to da je znala Renatinu adresu, Jadranka je brzo odgonetnula djedove godine. No, nama Renatina adresa nije poznata, a ipak je dano dovoljno podataka da se odredi starost njezina djeda. probajte ovo ![]() bez googlea molim |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
the luda ribetna
|
prelako pa to je cista matematika... dakle imam djeda i imamo brata...sada zamislimo si da su im godine manji od 100 dakle imamo desetice i jedinice...(sjetite se matike u 1. razredu od broja 15 je 1 desetica i 5 jedinica) dakle (10x+y) - (10y+x)=9(x-y) zasto??1 zagrada je stariji dakle djed...on onda ima 10d(dobit cemo brojku odatle i x10 je broj desetina godina kolko ima dok je j broj jedinica dakle broj godina tuipa 5 godina) 2. zagrada je obrnuti broj dakle 1 desetica i 10 jedinica jer cemo onda odatle dobit broj bratovih godina...kao sto sam tekst kaze "danas moj djed Stanko, a i moj brat Nedjeljko, imaju rođendan. Godine jednog i drugog izražene su istim znamenkama" sto ti ga znaci da moraju biti xy yx...jer djed i brat nemogu imati xx tj yy ![]() sad kucni broj...to je lako dakle ako x-y "a razlika tih dvaju brojeva godina jednaka je našem kućnom broju" sto ti ga znaci da djedove - bratove = kucni..posto su 2 znamnke obe moraju biti od 0-9...sad uvrstavanjem tih brojeva dobimo samo 1 "ok" rijesenje a to je x=9 a y=1...da da svugdje sam uvrstavao sve brojke ![]() ![]() enivejz 91 djed 19 brat i 72 kucni |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|