|
![]() |
#1 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Zvučna CREATIVE LABS AUDIGY SE
imam sound blaster live i creative 5.1 5300,i sad da kupim CREATIVE LABS AUDIGY SE bi li se osjetila(osluhnula) kakva razlika u zvuku? Jel mi isplativo to zamjeniti? Hvala ,pozdrav: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
jao sad kad krenu neba i zemlje.... ![]() neš osjetit neko znatno poboljšanje zvuka, možda maaaaalo al ono nezamjetivo.... kupi ju čist zato da rasteretiš procesor. edit: joj to nie onboard neg posebna jel.... ne isplati ti se kupovati audigy, neš osjetit razliku. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
®
|
oke fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
izmedju integruse i SE je nebo i zemlja a sada kakva je sound blaster live (ak je posebna kartica) to neznam eto .
![]() |
#6 |
®
|
ae hvala momci,ajde netko tko bash znao ovu moju zvučnu neka kaže...hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imao sam 16-bitnu Liveicu u paru s 2.0 sustavom. Zvuk je maltene isti kao sad na Audigy SE, ali zato na Audigy SE nemam problema s driverima kao što sam imao s Liveicom...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
dobro domy_os kaze,takoder sam imao problema s driverima doticne kartice pa sam ju zamjenio s terratec aureonkom 5.1 razliku izmedu live i audigy SE nebi ni školovani parac (štakor) cuo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|