|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
BitDefender Antivirus 8 Free
http://www.bitdefender.com/PRODUCT-1...e-Edition.html Jel ga probao netko,i da li zaostaje mnogo za verzijma koje se placaju?Tipa BitDefender Antivirus v 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
probaj googlat bitdefender 8 antivirus review i bitdefender 10 antivirus review pa procitaj sta pise : hello2 : losiji je i sporiji, kao i sve prijasnje verzije svih programa (well, skoro svih), ali definicije su iste za 10 i za 8, tako daaa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
ludjak
|
a ne da mi se objasnjavat sad specifikacije jednog i drugog, googlaj pa ces saznat. edit: Mislio sam da su definicije iste, ali nisu. Za osmicu vrijedi samo mali dio virus definicija, jer ostatak definicija treba engine od devetke ili desetke, osmica je prestara.... Kupi nod za par sto kuna i jiiiihaaa!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ludjak
|
al ima hebene definicije, sta je je! da bar nije tako spor... zato proskeniram sa bitdefender online scan jednom mjesecno (ako prije toga ne vratim image)... a ubacim i f-secure online i kaspersky online scan tu i tamo ![]() ma kad sam security freak, koda imam neznam sta na kompu : lol2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|