|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
winamp i nero problem
e ovako, ne znam jel povezano ali kad pokrenem winamp ili neru izbaci mi neku grešku, nemam pojma koju, ali uglavnom ponudi opciju za debugiranje, ostali programi rade uglavnom ok, i da, komp je svježe formatiran a gore je xp sp2 beta verzija iz 2002 god. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
sp2 beta?! ovo ti nije pametno... lijepo pribavi sp2 ili koristi sp1. i pomoglo bi kad bi napisal/stavil screenshot te greske koju ispisuje, neznamo mi telepatski kaj ti win ispisuje na ekranu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hm
a znam da nije pametno imat betu al eto, ošo mi stari cd, a što se tiče screenshota, trenutno nisam za svojim kompom pa ću ga poslati kasnije ak ne sredim to ![]() evo da stavim error koji mi javi za neke igre, neke igre rade bez problema recimo hitman2, bg2, ali me iz heroesa3 izbaci nakon nekog vremena Zadnje izmijenjeno od: nick. 29.12.2006. u 23:04. Razlog: ipak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
e da, komp je p3 933, mbo ms7057ct, 256sdrama, grafa 9200se |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koju verziju Winampa i nera koristiš? Svakako stavi zadnji sp2 za XP to je najmanje šta možeš napravi, mada bi ti bil opuno bolje kad bi osvježija windowse sa svim zadnjim definicijama i updejtovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm slazem se s matesonikom u vezi sp2 beta, a to sta si rekao debug ili dont`send,provaj isklucit u Control Panel>System>Advanced i u donjem kutu Error Reporting i stavi Disable Error Reporting i stavi kvačicu na (But notify me when critical errors occur) i ok.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
a što se tiče verzije, nero je 6.6.0.14, a winamp 5.3.0.920, ali mislim da to nema veze jer sam isprobao različite. a zna li tko kakve mi to greške izbaci što su u attachmentu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A onda jedino da memorija nije ostecena??Ako ne onda provaj s nekim programom koji mogu optimizirat memoriju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
a čini se da je ipak memorija oštećena ![]() uglavnom, hvala na pomoći |
![]() |
![]() |
|
|