|
![]() |
#1 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Jamo e6xx serija
Gledam danas u emezete na akciji imaju Jamo e660 komplet bez suba za ~2600 Kn Jamo e680 komplet bez suba za ~3300 Kn Je li to povoljno ? Koja kombinacija bi bila bolja s tim da bi bili u sobi od cca 25 kvadrata i služili prvenstveno za HT a manje za muziku... ? Koji receiver bi preporučili za njih (do 2000 Kn i mora biti crni ![]() Bi li Jamo SUB 250 (~1600 Kn isto u emezete) bio dobar ? ...ili mi preporučite nešto slično u istom cjenovnom rangu ali po mogučnosti da ne moram puno šetat jer mi je više dosta za ovu godinu ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Za te pare jedino Marantz ili Onkyo.Sto se tice jamo zvučnika nisam cuo taj model.Što se tiče neke druge kombinacije teško je složiti nešto za tu cjenu.Jamo ima poslovicno dobre zvucnike, ali pogledaj i druge kombinacije. npr.Mordaunt-Short.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
Znači zvučnici su OK za te pare... s obzirom na kvadraturu sobe mislim da mi je dovoljan ovaj 'slabiji' model ? Dajte mi još par konkretnih prijedloga za receiver pa idem sutra u kupovinu ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma ok su, nemreš fulat... zvuka će bit kako god okreneš ![]() nove boje zvuka, maksimirska (bivši big bang)... yamaha 359 1300kn, 459 (generalno ima jedan kanal više) 2300kn i za sve imaš -10% za keš ak se ne varam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Geek Wants Out
|
tnx, ali ja sam u Splitu pa bi mi trebao još koji model (može i od nekog drugog proizvođača - imaju i neke Sony ,Vivax i Pioneer modele) tako da se okvirno znam orijentirati... ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa yamaha trpa tonu dekodera i dsp-ova u svoje receivere i koliko čitam u tom entry levelu su super (kako mogućnostima, tako i zvukom). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
A zasto ne recimo Denon AVR-1306 ili Marantz SR 4600? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
The Geek Wants Out
|
dakle da rezimiramo... Zvučnici + sub definitivno 'prolaze' a od receivera (do 2k Kn) zasad su igri: Yamaha 359 Denon AVR-1306 Marantz SR 4600 Hvala svima, ako se sjetite još kojeg modela slobodno napišite ![]()
![]() |
#18 |
The Geek Wants Out
|
Riješio bez puno šetanja danas u emezete ![]() Yamaha RX-V359 (1300,00 Kn) + Jamo e680 bez suba (~3300 Kn) Cijelo popodne razmještam namještaj i razvlačim kabele... sve radi bez problema osim što nemam 3.50mm na RCA kabel za spajanje audigy kartice pa sam privremeno aktivirao integriranu zvučnu (Realtek AC97) i spojio receiver preko optičkog izlaza. Sub za sad nisam uzeo to će malo pričekati ali kako prednji zvučnici imaju dva 8 inch woofera iskreno govoreći ni ne osječa se da ga nema. Još jednom hvala svima na pomoći : cheers2
![]() |
#20 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
slike kako to izgleda u prostoru, kako ti zvuči? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|