|
![]() |
#361 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#363 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Dammit, opet....ovo je samo member lista koja radi na nacin da sortira po broju reputacjiskih bodova. ![]() Vrh te liste mi ni nije toliko interesantan kao i zavrsetak. Samo mi je krivo da su necijom sprdancijom na kraju zavrsili i neki koji tamo ne spadaju.
#364 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ne kužim ja ovo, siguran sam da je negdje objašnjeno, ali evo pitat ću.. ![]() kako se dobije zeleni, sivi,crveni karton, a kako raputation point? njih sam tek maloprije pronašao u korisničkim postavkama... :confused |
![]() |
![]() |
#365 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
93. sam ![]() ![]()
#366 |
Moderator
|
#368 | |
Moderator
|
Evo, tu je nesto pisalo, to je vise-manje dovoljno. Citiraj:
![]() |
#369 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
oni kartončići kaj ih vidiš u korisničkim postavkama su ti reputation points: ak je sivi, neko s manjom reputacijom od tebe ti je dao pozitivan bod. ak je zeleni, neko s istom ili većom reputacijom ti je dao pozitivan bod. crveni ti je kad ti netko da negativan bod, jedino neznam dal ti ga može puknut osoba manje reputacije. mislim može, al vjerojatno će manje oduzet nego da ti ga pukne neko s istom/većom reputacijom od tebe. ti kad nekom daš recimo pozitivan bod, pošto ti je reputation power 6, ti fino digneš bodove nekom. da nekom novom na forumu, nekom ko ima nulu kod reputation powera (onaj zeleni kartončić ispod imena forumaša) bubneš negativan bod, srozao bi ga u crveno. bar mislim da je tako. jedino neznam koliko je reputation pointsa potrebno da ti se digne reputation power za jedan. kakva je tu matematika, nemam pojma.
#370 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
sve ostalo rečeno je ok, ali ovo ne, meni su samo zeleni kartončići, bilo od ljudi s većom reputacijom bilo od ljudi s manjom :/ |
![]() |
![]() |
#371 | ||
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#372 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Sve je vezano, broj postova, glasova, opomena, vrijeme reganja tu, ama baš sve i nema neke pravilnosti da bi se system mogao točno definirati jer jedna stvar često ovisi o drugoj. Primjer : bubam recimo 40 bodova + xx postova diže reputaciju za 1 isto kao xx postova bez bodova te naravno xx bodova bez postova te i mješavina svega toga. Jednostavno, zar ne ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#373 |
Premium
|
ja sam imal reputaciju 2, a sad imam 0..isto baš ne kužim previše... |
![]() |
![]() |
#374 |
NITKOV
|
#375 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#376 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
A nekog utjecaja mora imati, možda nas mulja da ne spamamo ![]() Pa nije se sama od sebe digla, nešto je moralo utjecati a ne vidim šta bi drugo bilo nego postovi. Možda nema nekog velikog utjecaja ali ne vidim drugog objašnjenja. |
![]() |
![]() |
#377 | |
Moderator
|
Citiraj:
Isuse, pa ono, imam volje objasnjavati, ali se zamarate takvim glupostima da je strasno. VBB tutorial je za tebe, prouci ga pa uputi i mene blentavoga.
![]() |
#378 | |
NITKOV
|
malo čačkanja po netu donijelo je: Citiraj:
![]() |
#382 |
JDM
|
cek malo znaci nekom padne reputacija i onda vi brisete tu reputaciju koju je dobio (lošu) ako ovaj hoče?! LOL ![]() Koja je onda svrha toga? EDIT: @Sam: jel ti sad bolje kad imas dobru od mene, aj proznaj da je ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
otkud ti to? jel ti to možda opet flejmaš? (ovo je retoričko pitanje i ne zahtijeva odgovor)
#384 |
JDM
|
Palo mi na pamet. Znas da meni svasta pada na pamet. I ne flejmam nikad nikog osim mata, drage, nene i ekipe iz požege, i ti to dobro znas... Tu i tam se zalomi koj čoban sastrane, al to je onak tek tolko ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
#387 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja uopće ne kontam ovu reputaciju i koliko god puta sam se trudio pročitati objašnjenje moj graškić u glavi jednostavno ne kuži kako mi ispod avatara stoji 0 [nula bodova] a u CP-u 7, hehe razlog posta je želja da ovaj besmisleni topic što je moguće više nabuja.... BTW. ŠmrtZ... zabio sam Athi iz zlobe zLu i negativnu reputaciju [da mu krilca ne narastu, onih 21 baca loše svjetlo na nas ostale] i zaboravio ubaciti satirični i nadasfe šaljivi komentar na opće veselje pcekspert nacije.... shmrtZ... PS. Atha izbriši zLu zadnju reputaciju da mogu dodatu novu, zLiju i zabavniju ;-) PPS. ne kontam ovu stvar sa "brisanjem" zlih bodova poradi "nečjeg hira"?! Hir ili ne, on je svoj glas dao i po meni ga je kretenski brisati... Uostalom, zašto ostali ne vide komentare, šta nije kvalitetnije [kad se već furamo na komentare] da svi mogu pročitati te komentare pa da sami vide zašto je nekome reputation u qrcu... [čitaj eBay sistem] PPPS. Baš sam zLočest.... |
![]() |
![]() |
#388 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
hmda, bas zbog toga kaj se ti (i ostali) za'ebavate i dajete negativne rep bez razloga ili nekoga pumpate s pozitivnim (npr da Bare ![]() ![]() ![]() a ovo da se mogu citat komentari-mozda nebi bilo lose |
![]() |
![]() |
#389 |
Moderator
|
Rijecanine - nisi uopce procitao sto se pisalo na ovoj temi o reputacijskom sistemu. 0 oznacava rep power, a ono sto vidis u CPu su Rep Points. Sve pise u temi, i u VBB tutorialu. Brisati reputaciju si ne mogu, dao mi pozitivnu ili negativnu.
|
|