|
![]() |
#31 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
dakle poliranje baze traje 10-15 min. poliranje listića možeš zaboravit u startu. dakle, ako nemate doma u kupaoni solne kiseline, trk u najbliži dućan, 6-7 kn je litra, i ak ne vjerujete u djelovanje, il vas je strah, probajte na bakrenoj cijevi koja vodi do radijatora. djelovanje je TRENUTNO. dakle, najelegantnije, najbrže izvest skidanje patine s bakra i bez ikakve zahebancije je sa solnom kiselinom. ak imate čelične cijevi do radijatora, hebga onda.
![]() |
#32 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Prvo i osnovno tko ili što si ti da ti uopće pada napamet mene vrijeđati? Pasta za poliranje kovina, se koristi i za poliranje srebra mesiga i ostalih metala i ne oštećuje, dok kiselina nagriza. Da je po tvome ljudi bi svoj srebrni beštek i obiteljsku srebrninu čistili s kiselinom. A tvoje jako skromno pozanavnje bontona ovdje neću spominjati.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#35 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
OK, vidim da ce mi sa solnom kiselinom bit najlakse ga ocistit. Pitanje - kako primjenit solnu kiselinu na tom cudu? Natocit u kantu pa bacit to djubre unutra? Ili...? Nebi mi bas bilo zgodno da mi solna dodje u kontakt s kozom...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
btw, ja sam tu kiselinu iz dučana uredno prolivao po rukama, nije da preporučam, al je za ruke gotovo bezopasna tako da se ne bojiš previše ak ti se prolije kap, samo ti ostanu (ne uvijek) blijede pjegice na koži koje nestanu za par dana, a ako odma ispereš vodom niti to ![]() btw, obrati veću pažnju da ne udišeš pare koje isparava kiselina, pogotovo kad počne otapat oksid na bakru, i zaštiti oći od tih para obavezno.
![]() |
![]() |
|
|